Erzurum Düzenleme Tarihi : 24 Temmuz 2020 20:25 Haber Girişi : 24 Temmuz 2020 20:29

Başkan Gözübüyük'ten sıra dışı sendikacılık örneği

Başkan Gözübüyük'ten sıra dışı sendikacılık örneği
Bayındır Memur-Sen Erzurum Şube Başkanlığı seçimlerinde Şube Başkanlığı koltuğunu devralan Hakan Gözübüyük, yönetimini oluşturması ardından kolları sıvayarak hizmet etmeye başladı.

Temmuz ayı içerisinde yapılan Bayındır Memur-Sen Erzurum Şube Başkanlığı seçimlerinde Şube Başkanlığı koltuğunu devralan Hakan Gözübüyük,  yönetimini oluşturması ardından kolları sıvayarak hizmet etmeye başladı.

Sendikacılığın toplu sözleşme ve grevden ibaret olmadığını bildiren Başkan Hakan Gözübüyük, yeni nesil sendikacılığın hayata geçirilmesinde öncülük eden Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu’na da teşekkürlerini bildirdi.

Genel Başkan Tufanoğlu’nun açtığı yeni nesil sendikacılık yolunda, yönetimi ile birlikte toplumun tüm kesimlerini kucaklayan ve dikkate alan bir hizmet politikasını benimseyeceklerini bildiren Başkan Gözübüyük,  bu anlamda ilk icraat olarak hayırsever üyeler ve vatandaşlar ile ihtiyaç sahibi aileleri buluşturdu.

Kurban bayramı öncesi hayırsever üye ve vatandaşların katkıları ile gerçekleştirdiği “Kurban’da Yüzler Gülsün’  etkinliği ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaşan Bayındır Memur-Sen Erzurum Şubesi, onlarca ailenin yüzünü güldürdü.

Bundan sonraki süreçte de atacağı adımlar ve sunacağı hizmetler ile ezber bozan bir sendikacılık faaliyeti hedeflediklerini belirten Bayındır Memur-Sen Erzurum Şube Başkanı Hakan Gözübüyük, bu anlamda tüm hayırseverler ve sivil toplum örgütlerinin desteklerini beklediğini dile getirdi.