Erzurum Haber Girişi : 08 Nisan 2020 20:02

Başkan Kara Türk Polis Teşkilatı minnettarlığımızın bir ifadesidir

Başkan Kara Türk Polis Teşkilatı minnettarlığımızın bir ifadesidir
Gelecek Partisi Erzurum İl Başkanımız Sn Av. Mustafa Zinnur Kara Polis Haftası Münasebetiyle, Türk Polis Teşkilatının 175. Kuruluş yıldönümünü kutlayan bir mesaj yayımladı.

Gelecek Partisi Erzurum İl Başkanımız Sn Av. Mustafa Zinnur KARA Polis Haftası Münasebetiyle, Türk Polis Teşkilatının 175. Kuruluş yıldönümünü kutlayan bir mesaj yayımladı.

 

Başkan Zinnur Kara; 10 Nisan 1845 tarihinde Sultan Abdülmecit tarafından kurulan, bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşam sürdürebilmemiz için gece gündüz fedakârca görev yapan, Türk Polis Teşkilatına minnettarlığımızın bir ifadesi olarak armağan ettiği bir şükran günüdür.

 

Türk Polisi, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, Milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır.

 

Böyle bir mesleğin icrasının da elbette bazı zorlukları olmaktadır. Halkın güvenliğini sağlamak ve onları korumak kolay olmadığı gibi, bu açıdan bakınca teşkilatın ne kadar önemli bir görev üstlendiğini görmekteyiz.

 

Halkında, bizimde polislerimize bu zorlu görevde yardımcı olunmasının gerektiği bilincinde olmalıyız.

 

Vatanı ve milleti uğruna canlarını veren tüm Emniyet mensuplarına da, Allah'tan (c.c) rahmet, onların yakınlarına da, halen görev başında bulunan polislerimize de Polis haftası vesilesiyle; Teşkilat mensuplarına da sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum dedi.