Erzurum Haber Girişi : 16 Ocak 2021 01:33

Başkan Yaşar kamuoyuna açıklama yapacak

Başkan Yaşar kamuoyuna açıklama yapacak
Çat Belediye Başkan Yardımcısı Mazhar Özdemir'in sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımların altında yatan sebebin ne olduğu merak konusu olurken, Başkan Melik Yaşar'ın önümüzdeki hafta içi basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi.

Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar'ın yeni yıl mesajı - Erzurum Haberleri

Çat Belediye Başkan Yardımcısı Mazhar Özdemir'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar gündeme bomba gibi düştü. Başkan Melik Yaşar'ın kanuna uygun olmayan uygulamalar yaptığını öne sürdü.
 Çat Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden edindiğimiz bilgiye göre, Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, önümüzdeki hafta içi konuya dair basın toplantısı düzenleyecek.

Öte yandan,Çat Belediye Başkan Yardımcısı Mazhar Özdemir'in sosyal medya da paylaştığı paylaşımların altında yatan sebebin ne olduğu merak konusu oldu.
Çat ilçesinde Yaptığı aktif çalışma ile her kesimden takdir gören, Çat'lı Hemşehrileri tarafından benimsenen projeler ortaya koyan Melik Yaşar, Özdemir'in gerçeklik iddiasında bulunduğu paylaşımları ile ilgili tüm merak edilenleri kamuoyuyla paylaşacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.