Flaş Haber Haber Girişi : 27 Kasım 2018 23:36

Batman'da çatışma: Bir polis şehit oldu

Batman'da çatışma: Bir polis şehit oldu
Batman’da bir eve düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada 1 polis şehit oldu. Operasyonda etkisiz hale getirilen teröristin bir bebeği kendine siper ettiği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Hilal Mahallesi’nde daha önceden bir PKK’lı teröristin evde olduğunu tespit eden polis ekipleri eve baskın düzenledi.

BEBEĞİ SİPER ETTİ, POLİS ATEŞ EDEMEDİ


Baskında polis ekipleri ile bir terörist arasında çatışma çıktı. Çatışma esnasında teröristin bir bebeği kendine siper ettiği ve bu yüzden polisin ateş edemediği belirtildi.

Çıkan çatışmada bir polis memuru yaralanırken, terörist de etkisiz hale getirildi. Teröristin üzerinde bir tabanca ve iki el bombası ele geçirildi. Polis ekipleri mahalleyi abluka altına alırken olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı.
 

POLİS ŞEHİT OLDU

Yaralı olarak özel bir hastaneye kaldırılan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru 3 çocuk babası Diyarbakır Ergani nüfusuna kayıtlı Birol Öztekin doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Batman Valisi Hulusi Şahin hastaneye gelerek olayla ilgili Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan’dan bilgi aldı.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri arasında Birol Abi olarak bilinen Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Birol Öztekin’in mesai arkadaşları hastanede gözyaşlarına hakim olamadı.Batman'da çatışma ile ilgili görsel sonucu

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.