Manşet Haber Girişi : 14 Mayıs 2020 23:17

Bu kumaş leke tutmaz

Bu kumaş leke tutmaz

Güneş balçıkla sıvanmaz
Düzgün Marketler Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün, Düzgün marketler hakkında ortaya atılan iftiraya tepki gösterdi. Düzgün Marketler kuruluşundan bugüne kadar çalışmalarını büyük bir titizlik içerisinde kaliteden, hijyenden ve insan sağlığından ödün vermeden çalıştıklarını dile getiren   Başkan Düzgün, "Bu kumaş leke tutmaz, güneş balçıkla sıvanmaz" dedi.

Düzgün Marketler olarak şehrimize yeni yatırımlar, yeni hizmetler için temel atmaya hazırlanırken, yapılan bu iftiranın rekabet   malzemesi yapılmasına tepki gösterdi.  Başkan İskender Düzgün , yapılan bu karalama  nedeniyle müsebbiblerinin tespit edilip yargıya taşıyacağını bildirdi. 

Düzgün Marketler Halka malolmuştur. 

Yanlış beyanlarla hakkında algı operasyonu yapıldığını dile getiren Başkan Düzgün,

"Şubemizde çalışan bir kişi de Covid 19 görüldüğü söyleniyor. Bunu rekabet  malzemesi olarak kullanılıyorlar." Ortada ne bir Covid vakası  ne de verilen hizmetlerde sağlıksız çalışma mevcuttur" dedi 

BU KUMAŞ LEKE TUTMAZ

Kurulduğu  günden bu yana temiz, dürüst, hijyenik ve ahlaklı bir marketçilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayan Başkan Düzgün, belediye ve devlet kurumları tarafından sürekli denetimde olduğu ve her denetimden alnının akıyla tertemiz çıktığının herkes tarafından bilinmesine rağmen bu algı yönetimine cevap vermenin üzücü olduğunu belirtti. Başkan Düzgün , Rekabet çalışmalarını centilmenlik içerisinde yürütmesi çağrısında bulunurken, "Dürüst bir yönetim ve tertemiz bir marketçilik inşa etmek Erzurum’un geleceği için önceliğimizdi. Tertemiz bir marketçilik anlayışını  hemşerilerimle buluşturduk. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmeyen, vatandaşa hesabını veremediği bir kuruş harcaması olmayan bir marketiz. Devlet denetliyor tertemiz diyor, bu arkadaşlar didik didik ediyor yine bir şey bulamıyor, bulamayınca da hikaye yazıyorlar. Bazıları memnun olmayabilir, ama güneş balçıkla sıvanmaz, bu kumaş leke tutmaz. Şahsımı ve kurumumu zan altında bırakan kurumlar ve şahıslarla ilgili yasal işlem başlatılmıştır. Yalanlarla halkı kandırmayın" dedi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.