Eğitim Haber Girişi : 07 Aralık 2019 23:00

CAN OFLAZ "HAYAL" İLE DÖNÜYOR

CAN OFLAZ
Yaptığı loop cover çalışmalarıyla büyük beğeni toplayan Can Oflaz, bu kez sevilen yorumlarını biraraya getirdiği ?Hayal? albümüyle dinleyiciyle buluşuyor.

Yaptığı loop cover çalışmalarıyla büyük beğeni toplayan Can Oflaz, bu kez sevilen yorumlarını biraraya getirdiği “Hayal” albümüyle dinleyiciyle buluşuyor.

Bir Sezen Aksu şarkısı olan “Vay” ile loop macerasına başlayan sanatçı, şimdi de bu maceranın güzel bir ürünü olan “Hayal” albümünde yine bir Sezen Aksu şarkısı olan ve iki yıldır üzerinde çalıştığı “Vazgeçtim” ile çıkış yapıyor. Sözleri Sezen Aksu, bestesi Ara Dinkjian imzası taşıyan Vazgeçtim’in yanı sıra dinleyici tarafından çok beğenilenVay, Aç Kapıyı Gir İçeri, Kimse Bilmez, Elleri Ellerime, Olduramadım ve Uçurtma da albümün diğer sürprizleri. Daha önce yayınladığı ve hala büyük ilgi gören Fikrimin İnce Gülü yorumu da bu albümde yerini alıyor.

Düzenlemelerini Can Oflaz’ın üstlendiği albümün, çıkış şarkısı Vazgeçtim’in klibinde yönetmen koltuğunda ise Emre Kabaşabanoğlu oturuyor

 

 

Benimle Söyle’nin yeniden başlayacağı ve jüri koltuğunda Can Oflaz’ın da yer alacağı bu yarışma öncesi, “Hayal” albümünü sunan sanatçı, yeni single’ının da müjdesini veriyor.

Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek loop sistemi ile tek başına sahne alan Can Oflaz, Sony Music etiketiyle yayınlanan albümde, sevilen loop cover çalışmalarını tüm dijital platformlarda dinleyiciyle buluştururken, çıkış şarkısı Vazgeçtim’in klibi de CanOflazVevo kanalında yayında.

 

"HAYAL"

Vay

Aç Kapıyı Gir İçeri-Uzun İnce Bir Yoldayım

Vazgeçtim

Kimse Bilmez

Elleri Ellerime

Olduramadım

Uçurtma

Fikrimin İnce Gülü