politika Düzenleme Tarihi : 29 Haziran 2020 21:51 Haber Girişi : 29 Haziran 2020 21:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonlarca üniversite öğrencisine müjdeli haberi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonlarca üniversite öğrencisine müjdeli haberi verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonlarca üniversite öğrencisine müjdeli haberi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğrencilere burs müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonlarca üniversite öğrencisine müjdeli haberi verdi. Erdoğan, “Lisans öğrencilerimizin öğrenim kredisi ya da bursu, yüzde 10 artış ile 500 TL’den 550 TL’ye çıkıyor.” dedi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti takım toplantısında partililere seslendi. Erdoğan konuşmasında “Üniversite öğrencilerimize bir müjde vermek istiyorum. Lisans öğrencilerimizin öğrenim kredisi ya da bursu yüzde 10 artışla 500 liradan 550 liraya çıkıyor” dedi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:“17 senelik devreye baktığımızda aslında göz kamaştırıcı bir tabloyla karşılaşıyoruz. Vesayet odakları Ak Parti’nin varlığını ve iktidarını uzun vakit kabullenemediler. “BUNU MİLLETİMİZİ HAKEM TUTARAK SEÇTİK”
Bugün bile ellerine imkân geçse Ak Parti’yi yerle yeksan etmek isteyeceklerinden hiç kuşkunuz olmasın. Vesayet güçleri ülkeyi yönetmemizi engellemeye çalışmasının yanısıra bir simge olarak gördükleri cumhurbaşkanlığını da bize seçtirmek istemediler. Bunu milletimizi hakem tutarak seçtik.

2013’ten bu yana giderek yükselen saldırganlık vakitcini yaşadık. Gezi olaylarında sokaklarda terör estirildi. Baktılar ki AK Parti’yi ne sandıkta ne sahada yenemeyecekler bu kez direkt olarak silaha başvurdular. 15 Temmuz vuruş girişiminin milletimizce durdurulması tarihe geçmiştir.


DdÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE MÜJDE
Sınırlarımız içersinde ve dışında ülkemize doğrultulmuş bir silah varsa gerisinde kim var bakmadan üstüne gittik imha ettik ediyoruz. Üniversite öğrencilerimize bir müjde vermek istiyorum. Lisans öğrencilerimizin öğrenim kredisi ya da bursu yüzde 10 artışla 550 liraya çıkıyor. Öğrenim kredisi rakamları Ocak Ayı ayından itibaren yüksek lisansta bin 100 lira, doktorada bin 650 lira olarak uygulanacak.
Yargı sistemine sızan FETÖ’cüleri kuyumcu titizliği ile belirleme edip temizledik. Yargının işleyişini kolaylaştırdık. Pek çok alanda reformlar yaptık. Amacımız yurt toprağının her karışında insanımızın güvenilir huzurlu şekilde yaşamasını sağlamaktır.