Güncel Düzenleme Tarihi : 29 Ekim 2020 14:00 Haber Girişi : 29 Ekim 2020 14:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'de
Türkiye Cumhuriyeti'nin 97. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında devlet erkanı Anıtkabir'i ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Zaferlerle dolu şanlı mazimizden cesaret alarak birlik, beraberlik ve kardeşlik içi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'de - Son Dakika Haberler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı, Cumhuriyet'in ilanının 97'nci yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler, Aslanlı Yol'dan geçerek, Atatürk'ün mozolesine geldi. Erdoğan'ın, üzerinde ay yıldız bulunan çelengi Atatürk'ün mozolesine bırakmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

"Türkiye her alanda başarıdan başarıya koşmaktadır"

 

Daha sonra Erdoğan ve beraberindekiler, Misak-ı Milli kulesine geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı: Cumhuriyetimizin 97. yıldönümüne kavuşmanın mutluluğunu yaşadığımız bu özel günde bir kez daha huzurunuzdayız.

 

 

Zat-ı Alinizi ve Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını milletimizin istiklali ve istikbali uğrunda gözlerini kırpmadan şehadete koşan aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bize emanetiniz olan Cumhuriyeti ileriye taşımak hedefleri ve hayalleriyle buluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

 

 

Türkiye bugün demokrasiden özgürlüklere, savunmadan ekonomiye, sağlıktan dış politikaya kadar her alanda başarıdan başarıya koşmaktadır. Ülkemizin önünü kesmeye yönelik içeriden ve dışarıdan gelen saldırılar mücadele azmimizi güçlendirmekte kararlılığımızı daha da artırmaktadır.

 

 

Zaferlerle dolu şanlı mazimizden cesaret alarak birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde ortak geleceğimize doğru yürümeye devam edeceğiz. Ruhun şad olsun.

 

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Anıtakbir zirayetinin ardından tebrikleri kabul etti.