Erzurum Düzenleme Tarihi : 26 Ağustos 2020 15:32 Haber Girişi : 26 Ağustos 2020 15:33

Davutoğlu Erzurum'a Geliyor

Davutoğlu Erzurum'a Geliyor
Geçtiğimiz günlerde ilçe kongrelerini tamamlayan Gelecek Partisi Kurucu Erzurum İl Başkanı Mustafa Zinnur Kara, 1?inci olağan kongre hazırlıklarına devam ediyor.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 1’inci Olağan Erzurum İl Kongresi için Erzurum’a geliyor.

Geçtiğimiz günlerde ilçe kongrelerini tamamlayan Gelecek Partisi Kurucu Erzurum İl Başkanı Mustafa Zinnur Kara, 1’inci olağan kongre hazırlıklarına devam ediyor.

Başkan Kara, ilçe kongrelerinin tamamlanması ardından yaptığı basın açıklamasında 30 Ağustos 2020 tarihinde Gelecek Partisi Erzurum 1’inci olağan kongresini yapacağını bildirmişti.

Teşkilatlanma ve kongre çalışmalarının genel merkez teşkilatı ile organize bir şekilde sürdürüldüğünü belirten Başkan Kara, ‘Kongremizi Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirecek olmanın guru ve mutluluğunu yaşamaktayız’ dedi.

Başkan Kara yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun bizlere görevi tevdi etmesi ardından başlattığımız teşkilatlanma çalışmalarının meyvesini şükürler olsun ki aldık. Bugün geldiğimiz noktada 1’inci olağan il kongremiz için gün saymaktayız.

Genel Merkezimiz ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Erzurum’a özel bir önem atfeden Genel Başkanımızın da kongreye teşrif edeceklerini memnuniyet ve mutlulukla öğrenmiş olduk. Sayın Genel Başkanımız katılımı ile gerçekleştireceğimiz kongremiz ardından, oluşturacağımız yönetimiz ile her an halkımız ile iç içe olacak ve şehir, bölge ve ülke sorunlarının çözüme kavuşturabilmesi noktasında en yüksek çaba ile çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Bu anlamda önümüzdeki Pazar günü (30 Ağustos 2020) saat 11.00’da Tufan Düğün ve Kongre (Tufan Restoran –Eski dadaş sineması üstü) Merkezinde, Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştireceğimiz 1’inci olağan il kongremize tüm hemşerilerimizi davet ediyor, kongremizin hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum.