Köşe Yazıları Haber Girişi : 24 Ocak 2021 21:05

Dünyada Türkler 2

Dünyada Türkler 2
Biz bunu 1492?de Musevileri Türkiye?ye davet ettiğimiz Zaman da yaptık.

10. Maddede Eski Türkler Nasıl Yönetilirdi? ? Derin Tarih

Biz bunu 1492’de Musevileri Türkiye’ye davet ettiğimiz Zaman da yaptık.

Biz Orta Asya’dan Avrupa’ya kadar soykırıma uğramış milletleri kurtarmak için canımızı verdik.Bu millet dünyada olması gereken küresel değerlerin temsilciliğini,tebliğciliğini yapıyor. Sesiyle,Mevlana’sıyla,ezanıyla ve kılıcı ile yapıyor.Allah bu millete kuvvet versin! Allah yanımızda.Allah bu millete güç kuvvet verecektir. Türkler başarılı olmazsa o zaman buyurun kıyamete.

Avrupa Birliği’nde oturup konuşuyorlar,Birleşmiş Milletler’de oturup konuşuyorlar ama kimse bir şey yapmıyor.koskoca Arap Birliği,koskoca İslam İşbirliği Teşkilatı Avrupa değerlerinden bahsediyor.Herkes başının çaresine bakıyor.kendigemisini kurtarmaya çalışan kaptanlar.Ama biz diyoruz ki Anadolu’da birliği,tesanüdü,dayanışmayı,kendi içimizde kaynaşmayı yapmak mecburiyetinizdeyiz. Ne olursak olalım,hangi düşünceyi,hangi hayat tarzını benimsiyorsak benimseyelim,kimliğimiz,kişiliğimiz,ne olursa olsun kucaklaşmak mecburiyetindeyiz.Tek yürek olma mecburiyetindeyiz…

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.