Magazin Haber Girişi : 17 Temmuz 2019 19:29

Engin Altan Düzyatan, yeni bir dizi ile geliyor!

Engin Altan Düzyatan, yeni bir dizi ile geliyor!
Ekranların sevilen yüzü Engin Altan Düzyatan yeni bir dizi ile setlere dönüyor. TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde 5 sezon boyunca Ertuğrul Gazi?yi oynayan Engin Altan Düzyatan, dizinin Diriliş Osman versiyonuna dönmesinin ardından v

Engin Altan Düzyatan, yeni bir dizi ile geliyor! ile ilgili görsel sonucu

Ekranların sevilen yüzü Engin Altan Düzyatan yeni bir dizi ile setlere dönüyor.  TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde 5 sezon boyunca Ertuğrul Gazi’yi oynayan Engin Altan Düzyatan, dizinin Diriliş Osman versiyonuna dönmesinin ardından veda etmişti.

Burak Özçivit’in başrolünde oynayacağı Diriliş Osman dizisinin hazırlıkları sürerken, Engin Altan Düzyatan’ın da yeni bir diziyle sezonda ekrana geleceği öğrenildi.

Diriliş Ertuğrul’un bitmesiyle birlikte oyuncuya pek çok teklif geldiği öğrenilirken, bir dönem projesini kabul ettiği haberi gündeme geldi.

İddialara göre; başarılı oyuncunun yeni kanalı yeni sezonda FOX ekranları olacak. Kurşun adında bir dönem dizisi ile yeniden ekrana gelmeye hazırlanan Düzyatan’ın yer alacağı diziyi kaleme alan isim ise Kerem Deren olacak.

Most Yapım imzalı Kurşun dizisinde Engin Altan Düzyatan, ‘Orhan Kurşun’ adında bir savcıyı oynayacak.

Haber/Hakan Dikmen