Dünya Düzenleme Tarihi : 08 Ekim 2020 13:07 Haber Girişi : 08 Ekim 2020 13:08

Ermenistan füze ile vurdu! Şehitler var...

Ermenistan füze ile vurdu! Şehitler var...
Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında yaşanan gerilim bugün de devam ediyor. Ermenistan sınırından atılan iki füzenin Azerbaycan'ın Berde kentinde bir eve isabet ettiği, saldırıda can kaybı ve yaralananların olduğu bildirildi. Öte yandan Cumhurbaşkanı İlha

Son dakika haberi | Ermenistan, Azerbaycan'ın ikinci büyük şehrinde  yerleşim yerlerini füze ile vurdu! Bölgeden ilk görüntüler... - - Dünya  Haberleri

27 Eylül Pazar sabahı Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında, Ermeni güçlerin Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine ateş açması üzerine çatışmalar başlamıştı. Azerbaycan ordusu karşı saldırı başlatmış ve bazı yerleşim birimlerini işgalden kurtarmıştı. Her iki ülkede savaşa hazırlık için seferberlik ilan ederken, karşılıklı açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Azerbaycan-Ermenistan savaşında çarpıcı sözler: Rusya talep edebilir! Türkiye hazır olmalı

Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki gelişmeleri gün boyunca bu haberimizden takip edebilirsiniz.

ERMENİSTAN FÜZELERLE VURDU

Ermenistan sınırından atılan iki füzenin Azerbaycan'ın Berde kentinde bir eve isabet ettiği, saldırıda can kaybı ve yaralananların olduğu bildirildi.

Sabah saatlerinde de Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan ordusunun Azerbaycan'ın Goranboy, Terter ve Ağdam bölgelerini vurduğunu ve sivil kayıpların olduğunu açıkladı. Açıklamada, Azerbaycan Ordusu tarafında gerekli tüm tedbirlerin alındığı vurgulandı.