Erzurum Haber Girişi : 21 Kasım 2019 20:13

Erzurum AK Parti'de neler oluyor?

Erzurum AK Parti'de neler oluyor?
Erzurum'da AK Partililer, teşkilatları başarısız bularak bir bir serzenişte bulunuyor.

akparti ile ilgili görsel sonucu

Erzurum'da AK Parti'de yıllarca hizmet eden partililer, teşkilatlardaki başarısızlığı görerek adeta yardım istercesine içlerini döküyor.

 

Artık olanlara dayanamayan bir partili de, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yetkililerden yardım isteyerek şu sözleri sarf etti.

 

"ARTIK YETER.

Bu yazacaklarımı gençliğinin en iyi dönemlerini gezip tozmak, eğlenmek yerine bu dönemlerini PARTİ'miz için DAVA'mız için geçirmiş bir kardeşiniz olarak yazıyorum. Benim yapmış olduğum bütün fedakârlıkları Sayın Cumhurbaşkanımıza ve beraberinde Davasına helâli hoş ettiğimi ve daha önce yapmış olduğum bütün fedakârlıkları tekraren yapmaya hazır olduğumu belirtemek isterim. Lafı fazla uzatmadan altını çizmek istediğim hususa değinmek istiyorum.

Beyler artık başarısı tartışılan başarız olduğu aşikar bir şekilde ortada olan Beyler size sesleniyorum. Artık egolarızı bir kenara bırakın ve işgal ettiğiniz koltukları derhal bırakınız.

Ayıptır yahu...

Sözüm ona adam İlçe Başkanı Seni İlçe Başkanı olarak atadıklarında senin görevin sadece Salı günleri 3 5 kişiyi bir araya getirip yönetim kurulu toplantısı yap diye mi getirdiler.

Kongresi yapılırken kurduğu cümle şu şekilde idi. Bu kutlu davada aldığımız bayrağı bir adım daha öteye götürmek için çalışacağız. Söylediği lafa bakıyorum icraatlarına bakıyorum. Bayrağı bir adım öteye değil 5 adım geri götürdü.

Artık yeter gerekli merciler bu başarısızlığı görmüyor mu ?

Gerekli mercilerden ricam lütfen artık görün ve yapılması gerekeni yapın.

Saygılarımla..."