Erzurum Haber Girişi : 29 Eylül 2019 22:14

ERZURUM İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ /YEM BİTKİSİ TOHUMU DAĞITIMI

ERZURUM İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ /YEM BİTKİSİ TOHUMU DAĞITIMI
Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce hazırlanan Erzurum Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ve DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından finanse edilen Yem Bitkileri Yetiştiriciliğini Yaygınlaştırma Projesi kapsamında düzenlenen tö

ERZURUM İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ /YEM BİTKİSİ TOHUMU DAĞITIMI ile ilgili görsel sonucu

Törene DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Adnan DEMİR, Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürü Osman AKAR, kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Adnan DEMİR törende yaptığı konuşmada Erzurum’da tarımın gelişmesine katkı sağlamak için Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan projelere finansman sağladıklarını belirtti.

Törende yaptığı konuşmada Erzurum’un tarımsal üretim potansiyeline değinen İl Tarım ve Orman Müdürü Osman AKAR “ Erzurum sahip olduğu mera ve hayvan varlığı bakımından hayvancılığın başkenti konumundadır. İlimizde kaba yem üretimini artırmak için 2019 üretim sezonunda yürüttüğümüz projeler kapsamında çiftçilerimize ücretsiz olarak yaklaşık 650 ton yem bitkisi tohumu dağıttık. Yürüttüğümüz çalışmalarda bizlere desteklerini esirgemeyen başta Sayın Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.