politika Haber Girişi : 03 Ağustos 2019 21:28

Ferdi Tayfur'lu mesaj

Ferdi Tayfur'lu mesaj
İyi Parti olağanüstü kurultay'ında Ferdi Tayfur'lu gönderme yapıldı Bugün yapılan İYİ Parti 4.olağanüstü Kurultay'ında Ferdi Tayfur'un Muhtaç etme beni şarkısı çalındı.

İyi Parti olağanüstü kurultay'ında Ferdi Tayfur'lu gönderme yapıldı ile ilgili görsel sonucu

Yeniçağ’da yer alan habere göre, İyi Parti kurultayının yapıldığı salonda, Bahçeli’nin sevgisini daha önce defalarca dile getirdiği şarkıcı Ferdi Tayfur’un ‘Muhtaç Etme Beni’ şarkısı çalındı. Şarkıdan önce de, “Aramızda olamayan Adanalı bir İYİ Parti hayranı için geliyor” anonsu yapıldı.

Bahçeli çağrı yapmıştı: Kucaklaşma zamanı gelmiştir
MHP Genel Başkanı Bahçeli, perşembe günü Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla kurultaya katılacak İyi Partililere çağrıda bulunmuş ve “Fiziken orada, fikren aramızda bulunan dava arkadaşlarımın müştereken karar alıp Milliyetçi Hareket Partisi’ne dönüşün tarihi sorumluluğunu yerine getirmeleri halisane ve samimi beklentimdir. Buluşma yerimiz zillet değil millettir. Kucaklaşma zamanı gelmiştir” demişti.

Bahçeli’nin çağrısının ardından İyi Parti’nin kurumsal Twitter hesabından Genel Başkan Meral Akşener’in kahkaha attığı bir video paylaşılmıştı. Akşener, kendi kişisel Twitter hesabından da Cumhurbaşkanı ve MHP’nin Cumhur İttifakı’ndaki ortağı AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı etiketleyerek, "Sn. Erdoğan, yine ne dedin bu arkadaşa" diye sormuştu

Hakan Dikmen