Erzurum Haber Girişi : 13 Ekim 2019 21:39

GENÇLİK ŞÖLENİ MASA TENİSİ YARIŞMASINDA BTK OKULU İLK ÜÇTE

GENÇLİK ŞÖLENİ MASA TENİSİ YARIŞMASINDA BTK OKULU İLK ÜÇTE
Erzurum Merkez yakutiye İlçesinde 2018-2019- Eğitim ve Öğretim Yılında en başarılı okul olma ünvanını ve mesleki projeleri ile ünlü Özel Erzurum Bilim Teknik İnovasyon Koleji öğrencilerinden Hilal DEMİRCİ üçüncülüğü kimseye bırakmadı.

Erzurum Merkez yakutiye İlçesinde 2018-2019- Eğitim ve Öğretim Yılında en başarılı okul olma ünvanını ve mesleki projeleri ile ünlü Özel Erzurum Bilim Teknik İnovasyon Koleji  öğrencilerinden Hilal DEMİRCİ üçüncülüğü kimseye bırakmadı.

 

Erzurum'da 12.10.2019 tarihinde Gençlik ve Spor il Müdürlüğününü organizesinde  Şükrü Paşa Mahallesi Yakutiye Spor Salonunda  düzenlenen "Gençlik Şöleni Masa Tenisi" yarışmasında BTK )Bilim ve Teknik okul öğrencisi Özel Kolejde Beden Eğitim öğretmenlerinin eğitmenliğinde zorlu rakiplerini geride bırakarak üçüncü olmayı başardı.

 

Özel Erzurum Bilim Teknik İnovasyon Koleji  kurucu müdürü Mahmut Çelik  ve Okul Müdürü Hasan Soylu'nun birlikte yapmış oldukları açıkamada: Gençlik Şöleni Masa Tenisi yarişmasından öğrencilerinin elde etmiş olduğu  dereceden  mutlu olduklarını, 10-K sınıflarında  öğrenim gören Hilal Demirci adlı öğrencilerinin ve Beden Eğitimi öğretmenlerinin gözetiminde hazırlanarak yarışmada kendi dalında 3.olarak madalya kazanmıştır. Başarılarının devamını dileriz.dediler.

 

Mahmut Çelik : Spor dallarında  daha farklı branşlarda başarı elde edebilecek öğrencileri olduğunu, Erzurum başta olmak üzere Doğu Anadolu Bölgesinde ,Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinin her branşta düzenleyecekleri yarışmalara gönderecekleri ve daha başarılı olabilecek öğrencileri olduğunu söyledi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.