Erzurum Haber Girişi : 18 Ekim 2019 18:20

GİRİŞİMCİ KADIN ÇİFTÇİLER PROJE YARIŞMASI

GİRİŞİMCİ KADIN ÇİFTÇİLER PROJE YARIŞMASI
ANKARA'DA DÜZENLENEN GİRİŞİMCİ KADIN ÇİFTÇİLER PROJE YARIŞMASINA (YARIŞMADA İLİMİZİ TEMSİL EDEN PROJE TÜRKİYE 3. OLDU)? AİT HABER METNİ VE GÖRSELLER MAİL EKİNDEDİR. İYİ ÇALIŞMALAR

Resim önizlemesi

"Tarımda Kadın Girişimciliğinin Güçlendirilmesi Programı" kapsamında Ankara İlinde düzenlenen Girişimci Kadın Çiftçiler Proje Yarışmasında İlimizi temsil eden Songül AKTÜRK “Duttan Gelen Şifa” projesiyle 3. oldu. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

 

PROJE ÖZETİ:

Tarımın değişik alanlarında faaliyet gösteren, yenilikçi, yaratıcı, kaynakları verimli ve sürdürülebilir kullanan, bulunduğu çevreye öncülük eden kadın çiftçilerin, alacakları girişimcilik eğitimleri çerçevesinde hazırladıkları projelerinin hayata geçirilmesi, kadın çiftçilerimizin hayatlarında bir farkındalık kazandırması, kırsalda kadın istihdamına katkıda bulunması ve tarımda başarılı kadın girişimcilerin giderek artmasını sağlamak amacıyla Tarımda Kadın Girişimciliğinin Güçlendirilmesi Programı kapsamında kırsalda yaşayan girişimci özelliği taşıyan kadınlara Erzurum Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, İŞKUR ve KOSGEB işbirliği ile sertifikalı uygulamalı girişimcilik eğitimleri verilmiş, eğitim sonrasında bir iş fikri olan kursiyerlerin proje hazırlamaları sağlanmıştır. 5 kişilik komisyon tarafından Kursiyerce hazırlanan projeler içerisinden Ankara ilinde düzenlenen 17 İlin katıldığı Girişimci Kadın Çiftçiler Proje Yarışmasına katılacak projeler belirlenmiştir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.