Erzurum Haber Girişi : 16 Nisan 2021 00:53

Gözlem

Gözlem
Uzun ve Çetin bir kış?ın ardından nihayet Türkiye Bahar havasına girerek azda olsa içimiz ısınmaya başladı...

Muharrem İnce: Yılbaşına kadar partimizi kurmuş olacağız - Tele1

Uzun ve Çetin bir kış’ın ardından nihayet Türkiye Bahar havasına girerek azda olsa içimiz ısınmaya başladı...

Isınma demişken siyasette de sular iyiden iyiye ısındı…

Cumhur İttifakı,Millet İttifakı belkide 3.bir ittifak..

Tabi 3.ittifakı siyasetteki gelişmeler belirleyecektir..ittifaklar son tahlilde nasıl olur bilmiyorum ama gözlemlediğim şu ki CHP’den ayrılarak Parti Kurma çalışmaları başlatan Muharrem İnce Türkiye sathında çok hızlı bir şekilde örgütlenerek 40’ın üzerinde ilde Parti teşkilatı bugün itibari ile hazır..

Bu gelişmeler doğrultusunda Erzurum’da da Teşkilatlanan ve Parti binası tutan Muharrem İnce gönüllülerini bugün ziyaret etme imkanım oldu...

Bizleri olabildiğince sıcak ve samimi karşılayan yetkililerle siyaseti ve Erzurum gündemini konuştuk ve Erzurum’daki sorunlarla ilgili ortaya birçok iddialı  proje koydular. Erzurum İnsanının her koşulda vefalı olduğunu, şartlar ne olursa olsun Asla ve asla Devletine karşı en ufak bir ihanet belirtisinin bulunmadığını ama buna rağmen de Siyaseten hep istismar edildiğini, yatırım olanaklarının bulunmadığı, ağır kış şartlarında  ekonomilerinin büyük ölçüde sarsıldığını  belirten yetkililer :partileştiğimiz andan itibaren Erzurum ve İnsanımızın sorunları ile ilgili çalışmalarımızı Parti Genel Merkezimize haftalık raporlar ve çözüm önerilerimizle sunacağız denildi.

Yaklaşık iki saat parti il binasında olmama rağmen birçok insanın ve özellikle bayanlar ile gençlerin partiye gelip gitmelerine şahit oldum,gelenler ise ellerinde bir poşetle geliyorlar bu benim çok ilgimi çekti, sonradan öğrendim ki her gelen kendince benimde çorba da tuzum olsun misali  çay,şeker,kitap,taplo,temizlik ürünleri v.b şeyler getirdiklerini öğrendim..

Bütün bunları baz aldığımda şunu açıkça ifade ederim ki Muharrem ince ve ekibi çok sıkı geliyor…

Benden söylemesi

erzurumpolitik/Uğur AKYOL

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Nurper YORGANCI 20 Nisan 2021 15:24

    MUHARREM İNCEYLE T.C MİZİN BÜTÜN HAKLARINI GERİ ALACAĞIZ

  • Nuran Çakır 16 Nisan 2021 13:00

    Gümbür gümbür geliyoruz Türkiye Muharrem İnce'nin liderliğinde.Geleceğimizi geri alacağız.Hakça bölüşen bir düzenle Türkiye ve Milletimiz kazanacak.Ülkemize hayırlı olsun.