yazarlar Haber Girişi : 14 Aralık 2019 22:20

HERŞEY; TAM BAĞIMSIZ LİDER ÜLKE TÜRKİYE İÇİN.!

HERŞEY; TAM BAĞIMSIZ LİDER ÜLKE TÜRKİYE İÇİN.!
Türk Milletinin ve Devletinin asırlardır devam eden müstemleke mahkumiyet ve mecburiyetlerinin ağır faturasını ödemeye çalıştığımız bu süreçte,

ahmet gökhan yazıcı ile ilgili görsel sonucu

İhanet ve İhmal süreci yakın siyasi tarihi sevk ve idare edenlerin   sadece vebal ve sorumluluğu değil, yaklaşık 4 asırlık bir garabet ve basiretsizliğin sonucudur.

Ve bu gün yönetenleri bu mahkumiyet ve mecburiyetlere sürükleyen ve dönem dönem bizlerinde sorgulamasına temel teşkil eden hata ve yanlışlar top yekün millet olarak hepimizin vebal ve günahıdır.!

Coğrafya yaşamsal bir kaderdir.! Biz Türklerin göbeği Asyada kesilsede, Cenabı Hakkın iradesi bizlere Ortadoğu, Asya ve Avrupa kritik üçgeninde ilahi bir misyon yüklemiştir.

Asırlardır askıya alınan bu misyon, Ortadoğunun, Asyanın, Kafkasyanın ; Haçlı ve Siyonist emperyalist Amerikanın, Avrupanın ve Rusyanın sömürme kıvamına getirilmiş kan ve canla çok ağır bedeller ödenmiştir.Ödenmektedir.

Dönem dönem müstemleke zihniyetlerce, manda ve himayeci anlayışla yönetilse de hala daha düşmeyen tek kale Anadoludur.! Türkiyedir.!

Ve Asya, Ortadoğu ve Kafkasya, kendisine öncülük ve liderlik edebilecek onurlu bir duruş aramaktadır.! Bu duruş ise dün kendilerine liderlik, mihmandarlık ve sancaktarlık  yapmış olan Türk Milletidir.

-Son yıllarda Anadolunun etrafının ateş çemberine çevrilmesinin.! 
-Ortadoğu, Asya ve Kafkasyanın kanla revan haline getirilmesinin.!
-Anadoluya dahili ve harici terörize unsurların musallat edilmesinin.!
-Siyasi ve ekonomik şantaj ve tehditlere maruz kalmasının.!
-Sosyal ve Kültürel asimilasyon ve dejenerasyona tabi tutulmaya çalışılmasının.!
-Siyasi ve ekonomik şantajlar ile kendi içinde probleme, sıkıntıya, karmaşa ve kaosa sürüklenmek istenmesinin.!
-Etnik ve paralel terörize dinamikleri ile yükselişinin önüne geçilmek istenmesinin ve müstemleke halinin devamının sağlanmasının.!

Tek hedefi; Anadoluda Tam Bağımsız Lider Ülke Türkiyenin kutlu doğumunu engellemektir.! Ölü doğmasını gerçekleştirmektir.!

İşte Ülkücü hareketin ve onurlu Lideri Devlet Bahçeli Beyfendinin, şahsi ve siyasi menfaatleri elinin tersi ile itip, Önce Ülkem ve Milletim demesinin, Devletinin ve Milletinin İstiklali ve İstikbali en kritik eşiğinde onurlu ve omurgalı bir duruşla yıkılmayan son kale olarak ayakta durmasının adıda soyadıda budur.!

Asırlardır omuzlarımıza yüklenmiş bu ilahi misyonun gereği olarak.!

Yeterince, etnik, siyasi, kültürel, sosyal kutuplaşma ve ayrışmanın yaşandığı bu hayati dönemeçte,

Ülkemizin ve Milletimizin ne yeni siyasi partilere,  ne yeni siyasi figür kulvar arayışlarına,

Ne muhalefet adına , ülkesini dışarıya jurnalleyen ve emperyalistlerden müdahaleci medet bekleyenlere,

Ne emperyalistlerin sağlayacağı ekonomik rüşvetlerle manda ve himayenin yeni siyasi figüranı olmaya çalışanlara,

Asla ihtiyacı yoktur.! 

Bu ihanet ve müstemleke  sarmalına zemin hazırlayabilecek, milleti farklı alternatiflere istemeyerekte olsa yönlendirebilecek, 

Sosyal, siyasal, kültürel ve ekonomik olarak milleti ve devleti mahkumiyet ve mecburiyetlere sürükleyebilecek, artık bizi genelde ve yerelde yönetenlerin fahiş hatalarına, yanlışlarına, 

Ve özellikle güvenerek milletin vebal ve sorumluluğunu yüklediğiniz idareci ve yöneticilerinizin, israfına, yalanına, talanına, yolsuzluğuna, istismar ve suistimaline, Milletin asla tahammülü yoktur.! Sabırıda zirve noktadadır.!

Millet ve Devlet olarak omuzlarımızda ki bu vebal ve sorumlulukla.! Tam Bağımsız Lider Ülke Türkiye için Milli ve Onurlu Millet ve Devlet olmaya ihtiyacımız vardır, kişiler, fikirler, partiler,vs unsurlar bu gerçek karşısında fanidir, teferruattır.! Aslolan Ülkesi ve Milleti ile Türk Devletinin ilelebet yaşamasıdır.! 

Sabrımızında.! Tahammülümüzünde.! Feragat ve Ferasetimizinde.! Samimiyet ve sadakatimizinde tek sebebi; 
TAM BAĞIMSIZ LİDER ÜLKE TÜRKİYE ÜLKÜMÜZDÜR.! Vesselam.!

selam saygı dua
Ahmet Gökhan Yazıcı
MHP MYK ÜYESİ