Erzurum Haber Girişi : 08 Aralık 2019 20:47

Hizmet İş 7.olağan Genel Kurul seçimi yapıldı

Hizmet İş 7.olağan Genel Kurul seçimi yapıldı
Hizmet İş Sendikasının Erzurum Şube Başkanlığının Organ Seçimi Palandöken Sway Otelde yapıldı.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, kalabalık ve iç mekan

Hizmet İş Sendikasının Erzurum Şube Başkanlığının Organ Seçimi Palandöken Sway Otelde yapıldı.

Hizmet İş Sendikasının 08.12.2019 tarihinde saat:11:30 Sway Otelde yapılan  Organ Seçimine 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen,Ak PArti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir- Merkez İlçe Yakutiye Belediye Başkanı Dr.Mahmut Uçar,Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, Hak İş Genel Başkanı Mahmut Arslan katıldı.

 Hizmet İş Sendikasının Erzurum Şube Başkanlığının Organ Seçimi 4 Eylül 2016 tarihinde 6. Olağan Genel Kurulu seçimler sonucunda yapılan  Erol Aksakal şube başkanlığına, Erdoğan Çelik ve Fikret Göğdemir ise Şube Yönetim Kurulu Üyeliklerine seçilmişdi.

Erzurum Şube Başkanlığının delege seçimleri; ilgili Kanun, Ana Tüzük ve Delege Seçim Yönetmeliği ile  ilgili hükümlerine uygun olarak delege seçimleri tamamlanarak

Erzurum Şubesini 7. Olağan Genel Kurulu, 08 Aralık 2019 Pazar günü saat: 11.00’da Palandöken Kayak Merkezi “SWAY HOTELS – No:2/2 Palandöken/ERZURUM” adresinde gerçekleştirilmesine, çoğunluk sağlanamadığı takdirde 2.toplantının 22  Aralık  2019 Pazar  günü yine aynı yer ve saatte, aynı gündemle yapılmasına karar alınmıştı.

Genel Kurul Yoklama ve Açılış Divan Teşekkülü kurularak İstiklal Marşının Okunması ile başladı.Kurulun İlk Konuşmasını Genel Başkan Mahmut Arslan yaptı.

Arslan'ın konuşmasından sonra Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Dr.Mahmut Uçar ve

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Yaptı.

 

Konuşmalrı ardından Faaliyet Raporunun Müzakeresi ve İbrasının okunması ile Şube Başkanı Seçimi Şube Yönetim Kurulunun Seçimi Şube Denetleme Kurulunun Seçimi Şube Disiplin Kurulunun Seçimi  Üst Kurul Delege Seçimi yapıldı.

Yapılan Seçim sonuçları Hak İş Sendikası Erzurum Şube Başkanlığı tarafından Hafta içinde Basın Bülteni ile Kamuoyuna açıklanacağı öğrenildi.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi