Erzurum Haber Girişi : 12 Ekim 2019 19:03

Koç Cağ Kebap Yenişehir’de

Koç Cağ Kebap Yenişehir’de
Cağ Kebap?ta bir Türkiye markası olan Koç Cağ Kebap, kapılarını bu kez Yenişehir?de açtı. Dayanılmaz lezzetiyle cağ kebabı daha önce de Ankara ve Antalya?yla tanıştıran Koç Cağ Kebap, Erzurum?daki ilk şubesini ise Yenişehir girişinde açtı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken Belediye Başkanı Muhammed Sunar, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ile MNG Yönetim A.Ş. Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer’in yanı sıra çok sayıda davetlinin katıldığı açılış, renkli görüntülere sahne oldu.

KOÇ: CAĞ KEBABINI DÜNYAYA TANITTIK
Açılışta konuşan ve Erzurum’da “Cağ Kebabın Mucidi” olarak tanınan Kemal Koç, 1982 yılında Erzurum’u Cağ Kebap’la tanıştırdığını belirterek, “37 yıl önce sadece 4 tane masayla başladığımız bu iş sayesinde bugün onlarca insana ekmek kapısı olduk. Bizi tebrik eden, bizim yanımızda olanlar da var, cağ kebabı sahiplenmeye çalışarak bizim ayağımızı kaydırmaya çalışanlar da var. Allah’a şükürler olsun hem Cağ kebabını hem de memleketimizi Türkiye ve dünyaya tanıtmak bize nasip oldu. Bugüne kadar Koç Cağ Kebap’a gösterilen ilgiye teşekkür ediyorum” dedi.

SEKMEN: CAĞ KEBABI KEMAL KOÇ TANITTI
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de, Kemal Koç’un Cağ Kebabını Türkiye’ye tanıtan isim olduğunu belirterek, emekleri için çok teşekkür etti. Erzurum’da açılan her yeni müessesenin ve iş kapısının kendisini mutlu ettiğini dile getiren Başkan Sekmen, Koç Cağ Kebap’ın Yenişehir Şubesi’nin de hayırlı olması dileklerinde bulundu.
Sekmen, Erzurum’u yöresel tatları ve tüm zenginlikleriyle tanıtmaya ve geliştirmeye el birliğiyle devam edeceklerini söyleyerek, “Sürece katkı koyan ve Erzurum’un tanıtımı için elinden geleni yapan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Koç Cağ Kebap’ın Yenişehir Şubesi’nin açılış kurdelesini kesen davetlilere cağ kebap ikramında bulunuldu.

    

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.