Güncel Düzenleme Tarihi : 19 Eylül 2020 17:48 Haber Girişi : 19 Eylül 2020 17:49

Koronavirüs testi pozitif çıkmıştı! Binali Yıldırım’dan flaş açıklama

Koronavirüs testi pozitif çıkmıştı! Binali Yıldırım’dan flaş açıklama
Geçtiğimiz haftalarda koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklayan eski başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, yaptırdığı PCR testi ile ilgili flaş açıklama yaptı.

Binali Yıldırım korona mı oldu? Son dakika Binali Yıldırım'ın son durumu  nasıl? - Son Dakika Haberleri İnternet

Eşi Semiha Yıldırım ve kendisinin koronavirüs testinin pozitif olduğunu Binali Yıldırım, son gelişmeleri sosyal medya hesabından duyurdu.

Binali Yıldırım, koronavirüs testinin negatif çıktığını açıkladı

Türkiye Cumhuriye Eski Başbakanı Binali Yıldırım, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla son yapılan Covid-19 testinin negatif çıktığını açıkladı.

Karantina sürecinde kendisini arayan soran herkese teşekkürlerini ileten Yıldırım, PCR testinin negatif çıktığını şu sözlerle duyurdu.

PCR testi sonucu hamdolsun negatif çıkmıştır. Karantina sürecinde arayan, mesajlarıyla paylaşımda bulunan, dua ve desteklerini esirgemeyen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Tedavisi devam eden herkese Rabb'im acil şifa versin. Bu zor zamanda, insanüstü bir gayret ve fedakarlıkla çalışan tüm sağlık ordumuza Allah güç, kuvvet versin. Vatandaşlarımızdan talebim, aman tedbiri elden bırakmayın.