politika Düzenleme Tarihi : 02 Ağustos 2020 16:12 Haber Girişi : 02 Ağustos 2020 16:14

Muharrem İnce ilk kez yeni parti hakkında konuştu!

Muharrem İnce ilk kez yeni parti hakkında konuştu!
Muharrem İnce'nin yeni bir parti kuracağı ile ilgili bir iddia da gazeteci Can Ataklı?dan geldi. Ataklı, 20?den fazla milletvekilinin İnce'nin partisine geçeceğini öne sürdü. İnce ise konuyla ilgili son dakika açıklamasında bulundu.

Muharrem İnce'den yeni parti hakkında ilk açıklama geldi ...

CHP’li Muharrem İnce’nin parti kuracağı iddiaları konuşulmaya devam ediyor. Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İnce’nin kuracağı öne sürülen partiyle ilgili şu iddialarda bulundu: "Son bilgi: Muharrem İnce'nin partisi hafta içinde kuruluyormuş. 45 kurucu isim varmış. 20'nin üzerinde, yani grup kuracak kadar da milletvekili yeni partiye geçecekmiş. Bu arada İnce neden konuşmaz onu da anlamak mümkün değil."

MUHARREM İNCE İLK KEZ KONUŞTU

2018’deki cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP’den aday gösterilen eski Yalova milletvekili Muharrem İnce, parti kuracağı iddialarına yanıt verdi. İnce’nin partisinin ismini 15 Eylül’de Hakkari’de açıklayacağı iddia edilmişti.

Sessizliğini bozan Muharrem İnce, bugün Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı: Bu süreçte bir gazeteye, haber ajansına konuşmadım, açıklama yapmadım. Memleket için doğru olduğuna inandığım bir karar aldığımda kararımı açıklarım. Herkese iyi bayramlar.