Erzurum Haber Girişi : 08 Ekim 2019 19:58

palandöken belediyesi esnafla iç içe

palandöken belediyesi esnafla iç içe
Toplumun her kesimi ile bir sık sık bir araya gelen Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, İlgili başkan yardımcıları , birim müdürleri ve mahalle muhtarı ile birlikte Müftüsolakzade Mahallesinde bulunan 2. Marketler Güneş Cami çevresindeki esnafla b
?HERKESİN GÖRÜŞÜNE YER VAR? Ekibiyle birlikte belirli periyotlarda Palandöken ilçesinde farklı noktalarda esnafla buluşmalarına devam eden Başkan Sunar, bu haftaki ziyaretini Müftüsolakzade Mahallesi 2. Marketler Güneş Cami çevresinde bulunan esnafla gerçekleştirdi. Esnaf buluşmalarının ardından çevrede bir takım incelemelerde de bulunan Başkan Sunar, ?Bizim temel ilkemiz herkesin görüşüne yer vermek . Vatandaşlarımızın sorunlarını birinci ağızdan dinleyerek , istişare ederek ,yerinde görerek ve en önemlisi hizmet üreterek Palandöken?i daha da büyütmek? dedi. ?ESNAF ; BAŞKANIMIZ HER DAİM YANIMIZDA? ?Kapımız da gönlümüz de size her zaman açık? vurgusu yapan Başkan Sunar, gittiği her yerde büyük sevgiyle karşılanıyor. Başkan Sunar?ın ziyaret ettiği esnaf, ?Belediye başkanını halk belirli zamanlarda ancak görebilirdi. Başkana ulaşmak derdini, sıkıntını anlatmak kelimenin tam manasıyla dertti. Ancak Başkan Sunar?ı çok sık görüyoruz, kolay ulaşıyoruz ve her türlü sıkıntımızı hiçbir aracı olmadan doğrudan kendisine iletebiliyoruz. Sunduğu hizmetlerden de oldukça memnunuz. Ve başkanımızın sürekli olarak bu tür programlara yer vermesini istiyoruz .?? dediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.