Güncel Haber Girişi : 09 Ekim 2019 21:54

POLİSE MESAİDE SİGARA YASAĞI

POLİSE MESAİDE SİGARA YASAĞI
Polislerin görev saatleri içerisinde tütün ürünlerinin tüketilmemesi istenildi.

POLİSE MESAİDE SİGARA YASAĞI ile ilgili görsel sonucu

Emniyet Genel Müdürlüğü, polislik mesleği vakarının vatandaş nezdinde en üst seviyede kabul görmesi amacıyla talimat yayımlatdı.

Bu talimat yazısında, Emnıyet Teşkilatında görevli polislere, Tütün ürünlerinin tüketimi konusunda kurallara uymaları için eğitim verilerek,Eğitim sonunda  talimatla ilgili hükümler personele tebliğ edilerek, görev saatleri için polislerin tütün ürünlerini tüketmemesi istenecek.

 

Ve dahada önemlisi Talimatlara uymayan Teşkilat mensuplarına  Disiplin cezası gibi işlemler uygulanacak. Tüm İllere gönderilen Taliamat yazısında;

 

Tüm personel kıyafet yönetmeliğine uygun giyinecek. Kepler takılacak.Üniformalara görev yeri kol armaları, branş işaretleri ve sicil numaraları takılacak.Saç, sakal ile favoriler nizami olacak. Ziynet eşyası takılmayacak.kemerli pantolon giyilmeyecek.Resmî kıyafet ile dışarıda sigara içilmeyecek,  .Vatandaşa nazik, seviyeli davranılacak.Ekip otolarında nizami oturulacak, gazete vb. şeylerle meşgul olunmayacak.Görev sırasında halka açık yerlerde resmî araçlar emniyetsiz şekilde bırakılmayacak.Usulüne uygun selamlama yapılacak.Görev harici (sonunda) umuma açık (içkili lokonta, bar, disko, gece kulubü, gazino vb.) yerlere girilmeyecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.