Teknoloji Haber Girişi : 25 Nisan 2020 17:37

Samsung’dan televizyon alanlara buzdolabı ve çamaşır makinelerinde kaçırılmayacak indirim fırsatı!

Samsung’dan televizyon alanlara buzdolabı ve çamaşır makinelerinde kaçırılmayacak indirim fırsatı!
Samsung marka 49? ve üzeri seçili televizyon satın alanlar tüm buzdolaplarında geçerli 400 TL, tüm çamaşır makinelerinde geçerli 250 TL indirim fırsatından faydalanabilecek. Kampanya 30 Nisan?a kadar tüm Samsung yetkili bayilerinde geçerli olacak.

Kocaali Haber : Samsung'dan televizyon alanlara buzdolabı ve ...

Samsung, televizyonla birlikte beyaz eşya almak isteyenleri sevindirecek bir kampanya başlattı. 21 – 30 Nisan tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında Samsung marka 49” ve üzeri seçili televizyon satın alan tüketiciler buzdolabı veya çamaşır makinesi satın almaları durumunda indirimden faydalanacak.

 

Tüm Samsung yetkili bayilerinde geçerli olan kampanyadan faydalanmak için televizyon satın alan kullanıcılar beyaz eşyalarını tekli ürün (sadece buzdolabı ve sadece bir çamaşır makinesi) şeklinde satın alabilecekleri gibi iki ürün olarak da (bir buzdolabı ve bir çamaşır makinesi) satın alabilir. İkili ürün şeklinde yapılan alımlarda indirim miktarı her iki ürün için de geçerli olacak. Kampanya koşullarını yerine getirenler tüm buzdolaplarında geçerli KDV dâhil 400 TL, tüm çamaşır makinelerinde geçerli KDV dâhil 250 TL indirim hakkı kazanacak.[1]

Kampanya şartları ve detaylı bilgi için: www.samsung.com/tr/beyaz-esya-televizyon-kampanyasi/

 

Samsung Electronics Hakkında

Samsung Electronics Co. Ltd. dünyaya dönüştürücü fikirler ve teknolojiler sayesinde ilham veriyor ve geleceği şekillendiriyor. Samsung Electronics, televizyon, akıllı telefon, giyilebilir cihazlar, tabletler, kameralar, dijital gereçler, ağ sistemleri, hafıza, yarı iletken ve LED çözümleri dünyasını yeniden tanımlıyor. Samsung hakkında güncel haberler için http://news.samsung.com adresinden “Samsung Newsroom” sayfasını ziyaret edebilirsiniz.