Ekonomi Haber Girişi : 03 Nisan 2020 20:54

Tüpraş’tan Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 Milyon TL Destek

Tüpraş’tan Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 Milyon TL Destek
Tüpraş, Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 milyon TL katkı sağladı. Tüpraş?tan yapılan açıklamada, ?Ülkemizin enerji ihtiyacının önemli kısmını karşılayan bir kuruluş olarak, sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Bu bilinç

Tüpraş koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 milyon TL katkı sağladı.

 

 

İlk günden bu yana koronavirüs salgını konusunda Sağlık Bakanlığı’nın yönlendirmeleri ve Koç Topluluğu uygulamaları paralelinde geniş tedbirlerini artırarak sürdüren Tüpraş, enerjide üretimin sürekliliğinin ulusal bir sorumluluk olduğu bilinciyle kesintisiz çalışmaya devam ediyor.

 

 

Tüpraş’tan yapılan açıklamada, “Ülkemizin enerji ihtiyacının önemli kısmını karşılayan bir kuruluş olarak, sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Bu bilinçle, ülkemiz için bitmeyen enerjimizle üretmeye devam ediyoruz. Ürettiğimiz enerjiyi en ufak bir aksamaya fırsat vermeksizin ülkemizin dört bir yanına iletiyoruz. Bu zorlu süreci el birliği ve dayanışma içinde atlatarak, en kısa sürede sağlıklı günlere kavuşacağımıza içtenlikle inanıyoruz” ifadesine yer verildi.