Erzurum Düzenleme Tarihi : 09 Ağustos 2020 00:37 Haber Girişi : 09 Ağustos 2020 01:13

Türkiye'de ilk ve tek Cağ Kebap üretim ve Et Entegre Tesisi'nin Temel Atma Töreni Yapıldı.

Türkiye'de ilk ve tek Cağ Kebap üretim ve Et Entegre Tesisi'nin Temel Atma Töreni Yapıldı.
MÜSİAD'ın öncülüğünde projelendirilen Türkiye'de ilk ve tek olma özelliği bulunan Oltu Cağ Kebabı ve Kırmızı Et Entegre Tesislerinin bugün temel atma töreni Yapıldı

MÜSİAD'ın öncülüğünde projelendirilen Türkiye'de ilk ve tek olma özelliği bulunan Oltu Cağ Kebabı ve Kırmızı Et Entegre Tesislerinin bugün temel atma törenine katıldım.
Oltu ilçesinde düzenlenen temel atma törenine Erzurum Valisi Okay Memiş,AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir,Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen,AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz,MÜSİAD Genel başkanı Abdurrahman Kaan,MÜSİAD Erzurum İl Başkanı Fuat Demir'in yanı sıra çevre ilçe kaymakamları,belediye başkanları,kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Açıklama yok.


İlçe'ye katma değer manasında yarar sağlayacak tesisin fikir babası MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan'a teşekkür eden MÜSİAD İl Başkanı Fuat Demir,12 ay sonra tamamlamayı hedefledikleri tesisin ilk etapta 90 kişiye daha sonraki süreçte ise toplamda 400 kişiye kadar iş istihdamı sağlayacağını kaydetti.
Kısaca Demir'in iç açıcı söylemleri,alanda bulunan her katmandan vatandaşı mutlu etti.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz'ün,Başkan Sekmen'in hizmet odaklı konuşmaları da bölge insanını heyecanlandırdı.
AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir'in içi dolu söylemleri de gayet yerindeydi.Kendisi politika yapmasına rağmen cetvel gibi düz konuştu.Her zaman ki gibi bilgi,birikim ve yaklaşımı ile tesisin yanı sıra bugüne değin kente yapılan hizmetlere dair açıklamalarda bulundu.
En son kürsüye gelen Erzurum Valisi Okay Memiş'te tarım ve hayvancılık sahasında şehrin çok büyük bir potansiyeli olduğunu söyledi.
1 Milyon hayvan hedefi ile Konya'nın ensesinde olduklarını belirten Vali Memiş,''Konya birinci sırada, biz ikinci sıradayız. Fakat emsallerine oranla büyük bir artış göstermekteyiz. Yüksek artış oranımızla Konya’nın ensesindeyiz, İnşallah Erzurum’u yeniden bir numara yapacağız'' diye konuştu.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.