Eğitim Düzenleme Tarihi : 27 Haziran 2020 14:00 Haber Girişi : 27 Haziran 2020 14:03

YKS'nın 1. oturumu sona erdi

YKS'nın 1. oturumu sona erdi
YKS'nin Temel Yeterlilik Testi (TYT) olan ve saat 10.15'te başlayan 1. oturumunu bitiren öğrenciler salondan çıkmaya başladı.

YKS'nin 1. oturumu sona erdi

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) birinci oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) olan ve saat 10.15'te başlayan 1. Oturumunu bitiren öğrenciler salondan çıkmaya başladı. Yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında İstanbul Üniversitesi (İÜ) Beyazıt Kampüsü'nde yapılan 1. Oturumunu bitiren öğrenciler çıkış yapmaya başladı. Saat 13.00'te tamamlanacak TYT'nin ardından sokağa çıkma yasağı da 15.30'da bitecek. Pazar günü ise YKS'nin 2. oturum sınavı olan Alan Yeterlilik Testi (AYT) var. AYT ise Pazar günü 10.15'te başlayacak ve 13.15'te sona erecek.

 ÖSYM Başkanı Aygün: "YKS'nin ilk oturumu TYT, tüm sınav merkezlerimizde sorunsuz bir şekilde tamamlandı." 

ÖSYM Başkanı Aygün:"YKS 2020 ‘nin birinci oturumu olan TYT tüm sınav merkezlerimizde sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Böyle büyük bir sınavın ilk aşamasını tüm paydaşlarımızla birlikte başarılı bir şekilde tamamlamış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ederim."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.