-
BIST 100
16267,95%1,96
-
DOLAR
44,20% 0,09
-
EURO
51,02% 0,32
-
GRAM ALTIN
7117,15% 0,12
-
Ç. ALTIN
11584,42% 0,43
Aras Kargo, “Cumhuriyet Ormanı” kuruyor
Aras Kargo, Türkiye Cumhuriyeti’nin 101’inci yılında Cumhuriyet Ormanı projesini hayata geçiriyor. Aras Kargo Spor Kulübü’nün 26 Ekim’de kendi sahasında oynadığı maçı izlemeye gelen her taraftar için fidan bağışında bulunuldu. Bağ
Aras Kargo, Türkiye Cumhuriyeti’nin 101’inci yılında Cumhuriyet Ormanı projesini hayata geçiriyor. Aras Kargo Spor Kulübü’nün 26 Ekim’de kendi sahasında oynadığı maçı izlemeye gelen her taraftar için fidan bağışında bulunuldu. Bağışlanan bu fidanlar ile Aras Kargo Cumhuriyet Ormanı kurulacak. Türkiye’nin lider kargo firması Aras Kargo, Türkiye Cumhuriyeti’nin 101’inci yıldönümü anısına “Cumhuriyet Ormanı” kuruyor. Geçen yıl, Cumhuriyet’in 100’üncü yılında, Türk sporuna olan katkısını artırmak için Aras Kargo Spor Kulübü’nü (ASK) kuran şirket, 26 Ekim Cumartesi günü İzmir’de kendi sahasında gerçekleşen maçına katılan her taraftarı için 1 fidan bağışladı. Aras Kargo’nun, sürdürülebilirlik vizyonu doğrultusunda Ege Orman Vakfı iş birliğiyle İzmir’de dikeceği fidanlar Aras Kargo Cumhuriyet Ormanı’na dönüşecek. Utku Ayyarkın: “Ormanlarımızı geleceğe taşıyacağız” Aras Kargo olarak, ‘Yarına Taşıyoruz’ mottosuyla birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Aras Kargo Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi, Aras Kargo Spor Kulübü Başkanı Utku Ayyarkın şunları söyledi: “En önemli mirasımız Cumhuriyetimizin köklerini yarınlara taşıyor; topluma, çevreye ve ekonomiye olan katkımızı artırmak üzere var gücümüzle çalışıyoruz. Herkes için eşit, gelecek nesiller için yaşanabilir ve dengeli bir dünya hedefiyle sürdürülebilirlik yolculuğumuza devam ediyoruz. Sporun birleştirici gücüne de inanarak, geçtiğimiz sene, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında, Türk sporuna desteklerimizi artırmak için kurduğumuz Aras Kargo Spor Kulübümüz ile bu yıl bir hayalimizi daha gerçekleştiriyoruz. Kulübümüzün 26 Ekim Cumartesi günü gerçekleşen heyecanlı karşılaşmasına katılan tüm taraftarlarımız adına o günün anısına birer fidan bağışında bulunduk, Cumhuriyetimizin 101’inci yaşını taraftarlarımızla beraber kutladık. Ege Orman Vakfı ile birlikte dikeceğimiz fidanlar ile ‘Aras Kargo Cumhuriyet Ormanı’ kuracak; Cumhuriyetimizin köklerini bu ormanımızla geleceğe taşıyacağız.” Cumhuriyet Bayramı taraftarlarla birlikte kutlandı Ayrıca, maç günü Aras Kargo Spor Kulübü oyuncuları Cumhuriyet Bayramı’na özel forma giyerek sahaya çıktı. Maçı izlemeye gelen taraftarlara ise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel olarak biletlerde yüzde 75 indirim uyguladı. Bu sayede, daha fazla taraftarın maça erişebilmesi sağlandı; Cumhuriyet Bayramı taraftarlarla ve oyuncularla birlikte kutlandı.
İran füzeleri, Tel Aviv'i vurdu
Dolandırıcıların yeni yöntemi: Hesaba para gönderip geri istiyorlar
YUMURTA SEKTÖRÜNDE YOL HARİTASI 7. YUMURTA ZİRVESİ’NDE ÇİZİLECEK
Kış Boyunca Biriken İlişki Yüklerini Baharda Atın
2026 ADS Uluslararası "Gülsin Onay" Piyano Festivali ve Yarışması Başlıyor
GECE 2’DE HÂLÂ UYANIKSANIZ SUÇLU BEYNİNİZ DEĞİL, TABAĞINIZ
Sabancı Vakfı’nın Güven Temelli Hibe Programına Yoğun İlgi
TEMSA, Batman Belediyesi’ne 10 yeni araç teslim etti
Optic World İzmir 27 Mart’ta kapılarını açıyor
Türkiye’de akran zorbalığı dünya ortalamasını aştı!
İstanbul Rumeli Üniversitesi 10. Yılında YÖKAK Kurumsal Akreditasyonu Aldı
EBB’NİN ÇOCUK OYUNU “İLK ORUCUM” YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Bilişimi ve Biyoistatistik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Uğur Sezerman, Kolon Kanserinde Çığır Açan Yöntemi Anlatıyor:
İSTANBUL RAMAZAN BAYRAMI’NA HAZIR BAYRAM SÜRESİNCE TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ
Zayıflama İğnelerinin Eklem Sağlığı Üzerindeki Etkilerine Dikkat!
Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği - ICF Türkiye Yeni Yönetimini Belirledi
Türkiye’de Anma Kültürü Dijitalleşiyor: “Akıllı Mezar Taşı ile Anılara Anında Erişim”
ÖĞRENCİLERDEN HAYIR ÇARŞISI’NA GIDA BAĞIŞI
Türkiye’nin Dört Bir Yanında Bisiklet Heyecanı
GELECEĞİN KENTLERİ: BETONLA DOĞANIN DENGELENDİĞİ YENİ YAŞAM MODELİ
ŞARKICI LARA BAYRAMDA NEŞET ERTAŞ’IN MEMLEKETİNDE
111 YILDIR “ÇANAKKALE GEÇİLMEZ”
DİSK Karayazı Temsilcisi Gökhan Tutkun Belediye Personeliyle Bayramlaşarak Hediyeler Dağıttı.
BTP'den İran açıklaması
Emel Elik Bezaroğlu’na Başarı Ödülü
Erzincan’ın üretenleri Şekerbank’ın iftarında buluştu…
Iğdır’ın üretenleri Şekerbank’ın iftarında buluştu…
TKP: Seçme ve seçilme hakkının gaspına karşı Saraçhane’deyiz
Otokoç Şubeleri, Başarı ve Kıdem Ödülleri’ne Damgasını Vurdu
2026'da Turizm Rüzgarı, Güvenlik ve Kalite Odaklı Esecek
Yükleniyor



