-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,26% 0,01
-
EURO
51,26% -0,05
-
GRAM ALTIN
6404,70% -3,26
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
Başkan Oral: Gazetecilik çok onurlu bir meslek
Erzurum Ticaret Borsası (ETB) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Erzurum Ticaret Borsası (ETB) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Gazetecilik mesleğinin, toplumsal bilinci arttırmak, güçlendirmek ve kamu yararını her zaman ön planda tutmak açısından önemli bir yere sahip olduğunu belirten, Erzurum Ticaret Borsası (ETB) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, “Halkın gözü ve kulağı olan, çok zor şartlar da çalışan basın sektörünün emekçileri, değerli arkadaşlarımızın “Çalışan Gazeteciler Günü”nü en içten duygularımla kutluyorum.” dedi. Başkan Oral: Gazetecilik çok onurlu bir meslek Oral, “Gazetecilik onurlu ve çok anlamlı sorumluluklar taşıyan bir meslektir. Bu işe gönül veren arkadaşlarımızın yaşadıkları zorlukları, gece gündüz verdikleri emeği toplum olarak takdir etmememiz mümkün değil. Basınımız, geçmişten günümüze kadar önemli bir gelişme göstererek, yazılı ve görsel boyutunun yanı sıra, sanal ortamda da etkinliğini her geçen gün artırmakta olup demokrasimizin güçlenmesine katkılar sağlamaktadır. Bu gelişmede, şüphesiz en büyük pay, görevini fedakârca yapan basın çalışanlarına aittir. Medya kuruluşlarımızın herhangi bir kısıtlama olmadan dünyanın her yerinde olup biteni vatandaşa aktarma hakkına sahip olması demokrasinin bir gereğidir” dedi. Erzurum Ticaret Borsası (ETB) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, kendilerine yüklenen görevleri hakkıyla yerine getiren yazılı ve görsel basın-yayın kuruluşlarında görev yapan basın mensuplarının takdire şayan emeklerini, halkın doğru bilgilendirilmesi ve vatandaşların haber alma hakkının korunmasının, demokrasinin işlerliği acısından önem taşıdığını da sözlerine ekledi.
Savaşın Türkiye'deki Enfeksiyona etkisi
İYİ Parti Erzurum Başkanı Öğdük: “Artık Koşma Zamanı”
Bağımsız Türkiye Partisi'nde (BTP) bayramlaşma trafiği vardı.
Anahtar Parti, Demokrat Parti ile bayramlaştı
Anahtar Parti, Gelecek Partisi ile bayramlaştı
Bilirkişi rapor süresi 110 günden 29 güne düşürüldü
5,6 milyon dosya davaya dönüşmeden çözüldü
Kendine nazik olmak zayıflık değil!
Türkiye, Japonya’ya 1 milyar dolarlık gıda ürünleri ihracatı hedefliyor
Bayram tatili yatırım turuna dönüşüyor: Türk yatırımcılar Yunanistan’da
Marble İzmir’de mermer sanata dönüşüyor
NEVRUZ BAYRAMI, İBB’NİN DÜZENLEDİĞİ PROGRAMLARLA KUTLANDI
SİBEL CAN’DAN BAYRAM MESAJI; ‘ HER GÜNÜMÜZ BAYRAM NEŞESİ İLE DOLSUN’
Grand Pasha Girne’de bayram coşkusu Ayta Sözeri ile zirveye çıktı
ŞARKICI LARA BAYRAMDA NEŞET ERTAŞ’IN MEMLEKETİNDE SAHNE ALDI
Bağımsız Türkiye Partisi'nde (BTP) bayramlaşma trafiği vardı.
Başkan Altin'dan Nevruz Bayramı Mesajı
GÖZTEPE KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI OKULLAR AÇILMADAN GÜÇLENDİRİLDİ
BTP Lideri Hüseyin Baş’ın bayram mesajı
Gökay Gündoğdu Birleşmiş Milletler’de Kadının Güçlendirilmesi Üzerine Konuştu
Bayram trafiğine sıkı denetim: 313 bin personel görevde
İl il bayram namazı saatleri
HSK Kararnamesiyle 12 hakim ve savcının görev yeri değişti
BAŞKAN DEDETAŞ, BELEDİYE ÇALIŞANLARIYLA BAYRAMLAŞTI
DARÜLACEZE’DE VEFA BULUŞMASI
BAŞKAN SEKMEN’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJ
Erzurum’un Renkli Simgesi: Ayto Baba ile Sanat, Müzik ve Kış Tutkusu
ŞEKER SAĞLIĞINIZI TEHDİT EDEBİLİR
TÜRKİYE’NİN EN YOĞUN GEÇİŞ NOKTALARINDAN GÜRBULAK SINIR KAPISI YENİDEN TASARLANDI
SİBEL CAN MODA MANİFESTOSU YAZIYOR
Yükleniyor




