-
BIST 100
16124,69%0,46
-
DOLAR
44,35% 0,04
-
EURO
51,37% 0,24
-
GRAM ALTIN
6467,73% 0,70
-
Ç. ALTIN
10945,35% 0,00
ERZURUM’DA TARİHİ KATILIM: FARKLI PARTİLERDEN 100’E YAKIN KİŞİ İYİ PARTİ’YE KATILDI
Yerel seçim sonuçlarına göre Erzurum’da ikinci parti konumunda bulunan İYİ Parti, gerçekleştirdiğimiz coşkulu katılım töreniyle gücüne güç kattı.
Yerel seçim sonuçlarına göre Erzurum’da ikinci parti konumunda bulunan İYİ Parti, gerçekleştirdiğimiz coşkulu katılım töreniyle gücüne güç kattı.

Aralarında Memleket Partisi İl Başkanı Fikret Tanas, İlçe Başkanları, İl Yönetiminden isimler ve farklı siyasi partilerden (AKP, MHP, CHP) yaklaşık 100 kişinin yer aldığı bu tarihi günde, İYİ Parti ailesinin Erzurum’daki etkisini daha da büyüttük. Coşkulu Katılım Töreni Programımız, ilçenin girişinde atların davul zurna eşliğinde karşılanması ve Erzurum’un kültürel mirası olan bar ekibimizin özel gösterisiyle başladı. Bu anlamlı gün, drone çekimleri ve sosyal medya hesaplarımızdan yapılan canlı yayınla ölümsüzleştirildi. Erzurum’un kadim kültürü ve güçlü vizyonu ile bu büyük katılım törenini başarıyla gerçekleştirdik. İl Başkanımız Ensar Nuhoğlu’ndan Teşekkür Mesajı Törenimizde konuşan İl Başkanımız Ensar Nuhoğlu, katılımcılara duyduğu güveni dile getirerek şu ifadeleri kullandı: “Bugün, İYİ Parti’nin Erzurum’daki büyüyen ailesine yeni yol arkadaşlarımızın katılımının heyecanını yaşıyoruz. Memleket sevdası ve değişime olan inancıyla bu cesur adımı atan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu adım, yalnızca bir siyasi tercih değil; aynı zamanda ülkemizin daha iyi bir geleceğe duyduğu inancın bir göstergesidir.” Memleket Partisi İl Başkanı Fikret Tanas’ın Duygusal Mesajı Aramıza katılan Memleket Partisi İl Başkanı Fikret Tanas da yaptığı konuşmada, “Değişim ve iyileşmenin ancak İYİ Parti’nin güçlü vizyonuyla mümkün olabileceğini gördüm ve bu büyük aileye katılmaya karar verdim. Bugünden itibaren bu mücadeleyi sizinle omuz omuza yürütmekten onur duyuyorum,” diyerek İYİ Parti’ye katılma kararının bir memleket sevdası olduğunu vurguladı. Palandöken İlçe Başkanı Yaşar Ayvalı’dan Samimi Mesaj Palandöken İlçe Başkanımız Yaşar Ayvalı, törende yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Bu değerli göreve layık görülmenin onurunu yaşıyorum. İlçemizin sorunlarına çözüm üretmek ve halkımızın sesini daha güçlü duyurmak için var gücümle çalışacağım. Hep birlikte, iyiliğin ve adaletin hâkim olduğu bir Türkiye için çalışacağız.” GİK Üyemiz Canan Uçar’dan Birlik Mesajı Genel İdare Kurulu Üyemiz Canan Uçar ise törende yaptığı konuşmada, “Bugün burada birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Erzurum’un cesur insanlarının bu partiyi sahiplenmesi, bizim en büyük gücümüzdür. Yeni yol arkadaşlarımızın katılımıyla birlikte daha güçlü bir Türkiye inşa edeceğimize inancım tamdır,” diyerek partimizin Erzurum’daki başarısına dikkat çekti. Rozet Takma Töreni ve Geleceğe Umut Törenimizde yeni üyelerimize rozetleri takdim edildi. İlçe başkanlarının görev aldığı bu anlamlı tören, partimizin büyüyen gücünü ve halkımıza duyduğumuz bağlılığı bir kez daha gösterdi. Günün sonunda misafirlerimize ikramlarda bulunuldu ve toplu fotoğraf çekimiyle bu anlamlı gün ölümsüzleştirildi. Erzurum’da halkımızın İYİ Parti’ye duyduğu güven her geçen gün artmaktadır. Partimiz, Erzurum’da ve ülke genelinde değişim isteyen her bireyin ortak adresi olmaya devam edecektir. Bu tarihi katılımlar, yalnızca İYİ Parti’ye değil, aynı zamanda Erzurum’un geleceğine duyulan inancın da bir göstergesidir.




Uyuşturucu soruşturmasında 14 ünlü isim gözaltında
ETÜ’lü Bingül Kardeşler Zihinsel Engelliler Dünya Kayak Şampiyonası’nda 6 Madalya Kazandı
Azerbaycan Tıp Üniversitesi ile Akademik İş Birliği Görüşmesi Gerçekleştirildi
İZKİTAP – 7. İzmir Kitap Fuarı 17–26 Nisan’da Kültürpark’ta
Suna'nın Kızları'ndan Hatay'da Çocukları Destekleyen Mahalleler Buluşması
Samsunspor’un “Mor Forma” Projesine Avrupa’dan Büyük Ödül
SON DAKİKA! Karayip ülkeleri vatandaşlığı için ikamet şartı gelebilir
İkinci Elde "Dijital İllüzyon" Uyarısı!
Ormanların Ekonomik Gücüne Dikkat Çekildi
ETSO Mart Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı: UR-GE Projelerinde Türkiye Birinciliği Vurgulandı
Türkiye UEFA organizasyonlarında 5 takımla yer alacak
Eczacıbaşı Dynavit adını finale yazdırdı!
Alanya Ultra Trail 2026 İçin Geri Sayım Başladı
BAYRAM BİTTİ, NÖBET TARTIŞMASI BAŞLADI
“KADIN LİDERLER KRİZLERE KARŞI DAHA DAYANIKLI”
Prof. Dr. Sevil Atasoy: “Uyuşturucu politikaları insan hakları ve halk sağlığı temelinde şekillenmeli”
TKP’den Dışişleri önünde eylem: ‘Utanç verici bildiriyi kabul etmiyoruz, o imza geri çekilmeli!
Hüseyin Baş "İran'ın dolar hamlesi füzelerden daha etkili oldu"
Katarakt Yaş Sınırı Tanımıyor
KARACİĞERİ TEHDİT EDEN 6 ÖNEMLİ ETKEN!
Afet ve Kriz Senaryolarında Duman Tahliye Kapaklarının 3 Kritik Rolü
Cengiz Enerji’nin Özbekistan’daki projesine uluslararası finansman ödülü
Galata Kulesi 26 Mart’ta Multipl Miyelom Farkındalığı İçin Kırmızıya Bürünecek
KOLON KANSERİ RİSKİNİ ARTIRAN BU FAKTÖRLERE DİKKAT!
Türkiye'nin Yeni Ekmeği Konya’da Geliştirildi
KRUVAZİYER SEKTÖRÜNE %100 İŞ GARANTİLİ EĞİTİM GELİYOR
İBB’DEN ÖZEL ÇOCUKLARA DESTEK: 24 BİN SEANSLIK ÜCRETSİZ TERAPİ
Türkiye’de mutluluk oranının yükselmesinde aile çok önemli!
“Acı Hayat”, 45. İstanbul Film Festivali’nde Zurich Türkiye desteğiyle yeniden beyaz perdede
FATİH’DEKİ ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARINDA SON DURUM
Yükleniyor



