-
BIST 100
16012,97%-1,69
-
DOLAR
44,19% 0,15
-
EURO
50,69% -0,48
-
GRAM ALTIN
7234,54% 0,40
-
Ç. ALTIN
11630,13% -1,13
Fatih Erbakan’dan ittifak sinyali açıklaması
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Milletvekili parlamento seçimlerine yönelik bir ittifakın içerisinde olabiliriz.” dedi.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin genel merkez binasında düzenlediği ‘İl Başkanları Toplantısı’ öncesi açıklamalarda bulundu. “CUMHUR İTTİFAKI'YLA BİRLİKTELİK MÜMKÜN DEĞİL” Cumhurbaşkanlığı adaylığını dana önce ilan ettiklerini hatırlatan Erbakan, “Bununla ilgili bir geri dönüşün söz konusu olmayacağını ifade ediyoruz. Cumhur İttifakı'yla tekrardan bir birlikteliğin artık mümkün olmadığını da net bir şekilde ifade ediyoruz.” şeklinde konuştu.
“PARLAMENTO SEÇİMLERİNE YÖNELİK BİR İTTİFAKIN İÇERİSİNDE OLABİLİRİZ” Partisinin baraj probleminin olmadığını da aktaran Erbakan, “Buna rağmen daha güçlü bir şekilde seçimlere girmek bir sinerji oluşmasına vesile olmak bakımından milletvekili parlamento seçimlerine yönelik bir ittifakın içerisinde olabiliriz.” ifadelerini kullandı.
BİR İTTİFAKIN İÇİNDE OLABİLİRİZ"
Açıklamasında yeni ittifak olabileceğinin sinyalini veren Erbakan, "Çünkü biz 520 binle ile yüzde 7 oy oranına ulaştık yerel seçimde. Bugün 650 bin üye ile daha da yukarı bir seviyede olduğumuzu ve baraj problemimiz olmadığını da düşünüyoruz. Tabii buna rağmen daha güçlü bir şekilde seçimlere girmek bir sinerji oluşmasına vesile olmak bakımından milletvekili, parlamento seçimlerine yönelik bir ittifakın içerisinde olabiliriz. Bunun içerisinde de tabii Gelecek Partisi olabilir, İYİ Parti olabilir, Saadet Partisi olabilir bu partilerle bir ittifak içerisinde olma ihtimalimiz olabilir ama bununla herhangi bir görüşme şu ana kadar olmadı. Sadece sorunu üzerine bir cevap olarak ifade ediyorum ama bu olmasa da biz kendimiz de barajı aşma ile ilgili probleminiz olmadığını ifade ediyorum." dedi.
Türkiye OECD’den koptu: Enflasyonda en yakın ülkeye görülmemiş fark
İlaç fiyatlarına önce yüzde 6, sonra yüzde 8 zam: Etiketler değişiyor
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Okullarda ikinci ara tatil yarın başlıyor
SİBEL CAN PARİS’TE ZAMANSIZ ŞIKLIĞIYLA GÖZ KAMAŞTIRDI
Geleceğin hekimleri ilk adımı attı!
Bursa’da Doğal Gaz Şebekesi Yılda İki Kez Güvenlik Taramasından Geçiyor
Tuzu azalt, sağlığı artır!
MEMORIAL BODRUM’DA TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI DÖNEMİ
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NİN “VALİDEBAĞ KORUSU”NDA YAPTIĞI ÇALIŞMALAR AVRUPA’NIN EN İYİ UYGULAMALARI ARASINDA
GAZİANTEP’TE 2,5 MİLYON METREKARELİK DEV TİCARET ÜSSÜ YÜKSELİYOR
ERZURUM’UN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 108. YIL DÖNÜMÜ
AK PARTİLİ FIRAT, TBMM’DE ERZURUM’UN KURTULUŞUNU ANLATTI: TÜRKLER VE KÜRTLER, ORTAK VATAN BİLİNCİYLE AYAĞA KALKTI!
TÜRKİYE'DE HER 7 KİŞİDEN BİRİ BÖBREK HASTASI
"Sünni de biziz, Şii de biziz. Hepimiz Müslümanız."
Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü’nün Yeni Başkanı Ahmet Eker Oldu
SAĞLIK SİSTEMİNDE BİRİKEN SORUNLAR 14 MART ÖNCESİ YENİDEN GÜNDEMDE
Başkan Oral'dan 12 Mart Mesajı
YAVUZ AĞIRALİOĞLU: ANAHTAR PARTİ TÜRK SİYASETİNİN YENİ UMUDU
Çanakkale Zaferi’nin 111. Yıldönümü, Türkiye İş Bankası Müzesi’nde Anılıyor
Milli parklar kanun teklifi TBMM'de kabul edildi
Emeklilerin maaş ve ikramiyeleri bayram öncesi ödenecek
İstiklal Marşı 105 yaşında
ETÜ Öğrenci Toplulukları ÜNİDES'ten 7 Proje İçin Destek Almaya Hak Kazandı
“MARBLE Fuarı’nın verimli geçmesi için çalışıyoruz”
Eczacıbaşı Dynavit, Rzeszów’u mağlup etti
İSTANBUL’UN MUHTARLARIYLA İFTAR YAPTI
Erzurum Alperen Ocakları’ndan STK Temsilcileriyle İftar Programı
Başkan Demir 12 Mart bir Milletin Dirilişidir !
Kentsel Dönüşüm, Ülkemiz İçin Savunma Sanayisi Kadar Önemli
Yükleniyor




