-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,32% 0,07
-
EURO
51,11% -0,30
-
GRAM ALTIN
6054,71% -5,47
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
İmamoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı: 'Bu siyasi bir müdahale ve mücadele'
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ‘yolsuzluk’ soruşturmasındaki ifadesi ortaya çıktı. İmamoğlu ifadesinde "Ben herhangi bir suç işlemedim. Suçlamaları şiddetle reddediyorum. Soruşturma karalamaya ve suç üretmeye yönelik, soruşturmanı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 19 Mart sabahı düzenlenen operasyonla gözaltına alınmasının ardından emniyetteki ifade süreci tamamlandı. Bugün saat 15.00’te Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde ifade veren İmamoğlu’nun sorgusu yaklaşık dört saat sürdü. Hakkındaki “yolsuzluk” iddialarına ilişkin yöneltilen sorulara, “Bu suçlamaları kesinlikle reddediyorum. Soruların hiçbir hukuki dayanağı yok, bunları muhatap almıyorum” şeklinde yanıt verdiği öğrenildi. Kendisine gösterilen fotoğraflardaki kişileri tanıyıp tanımadığı sorulan İmamoğlu, “Burada olmamın tek sebebi, bana yönelik siyasi bir müdahalenin, mücadelenin yürütülüyor olmasıdır” dedi. Sürecin yıllardır devam ettiğini belirten İmamoğlu, “16 milyon İstanbullunun iradesiyle en yüksek oy oranlarından biriyle seçilmiş bir belediye başkanı olarak, bu soruların yöneltilmesini halkın iradesine karşı bir girişim olarak görüyorum” ifadelerini kullandı.
İmamoğlu ifadesinde "Ben şahsen sadece kendi savunmamı yapmayacağım aynı zamanda bu hazırlığı yapan, bu suç isnatını bana yükleyen ve 16 milyon İstanbullunun gözaltına alınmış bir belediye başkanı dönemini yaşatan bu insanlarla ilgili yasal tüm haklarımı hayatım boyunca arayacağımı yargılanmaları için elimden geleni yapacağımı milletimin huzurunda söz veriyorum." dedi.
Gizli tanık ifadeleri ve MASAK raporuna dair yöneltilen 28 soruya ise, “Bu soruları muhatap almıyorum” yanıtını verdi. MASAK raporu hakkında ise “Raporu görmeden yorum yapmam mümkün değil” dedi.
İmamoğlu, iki ayrı soruşturma kapsamında gözaltında tutulurken, 22 Mart akşamı saat 21.00’de adliyeye sevk edilecek. Savcılıkta, “terör örgütüyle ilişki” iddialarını da içeren dosya kapsamında ifade vereceği bildirildi.
Savaşın Türkiye'deki Enfeksiyona etkisi
İYİ Parti Erzurum Başkanı Öğdük: “Artık Koşma Zamanı”
Bağımsız Türkiye Partisi'nde (BTP) bayramlaşma trafiği vardı.
Anahtar Parti, Demokrat Parti ile bayramlaştı
Anahtar Parti, Gelecek Partisi ile bayramlaştı
Bilirkişi rapor süresi 110 günden 29 güne düşürüldü
5,6 milyon dosya davaya dönüşmeden çözüldü
Kendine nazik olmak zayıflık değil!
Türkiye, Japonya’ya 1 milyar dolarlık gıda ürünleri ihracatı hedefliyor
Bayram tatili yatırım turuna dönüşüyor: Türk yatırımcılar Yunanistan’da
Marble İzmir’de mermer sanata dönüşüyor
NEVRUZ BAYRAMI, İBB’NİN DÜZENLEDİĞİ PROGRAMLARLA KUTLANDI
SİBEL CAN’DAN BAYRAM MESAJI; ‘ HER GÜNÜMÜZ BAYRAM NEŞESİ İLE DOLSUN’
Grand Pasha Girne’de bayram coşkusu Ayta Sözeri ile zirveye çıktı
ŞARKICI LARA BAYRAMDA NEŞET ERTAŞ’IN MEMLEKETİNDE SAHNE ALDI
Bağımsız Türkiye Partisi'nde (BTP) bayramlaşma trafiği vardı.
Başkan Altin'dan Nevruz Bayramı Mesajı
GÖZTEPE KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI OKULLAR AÇILMADAN GÜÇLENDİRİLDİ
BTP Lideri Hüseyin Baş’ın bayram mesajı
Gökay Gündoğdu Birleşmiş Milletler’de Kadının Güçlendirilmesi Üzerine Konuştu
Bayram trafiğine sıkı denetim: 313 bin personel görevde
İl il bayram namazı saatleri
HSK Kararnamesiyle 12 hakim ve savcının görev yeri değişti
BAŞKAN DEDETAŞ, BELEDİYE ÇALIŞANLARIYLA BAYRAMLAŞTI
DARÜLACEZE’DE VEFA BULUŞMASI
BAŞKAN SEKMEN’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJ
Erzurum’un Renkli Simgesi: Ayto Baba ile Sanat, Müzik ve Kış Tutkusu
ŞEKER SAĞLIĞINIZI TEHDİT EDEBİLİR
TÜRKİYE’NİN EN YOĞUN GEÇİŞ NOKTALARINDAN GÜRBULAK SINIR KAPISI YENİDEN TASARLANDI
SİBEL CAN MODA MANİFESTOSU YAZIYOR
Yükleniyor




