-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
“İSRAİL’E LAFTA KARŞIYIZ, EYLEMDE ORTAKMIYIZ?”
Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel: “Hakkın Hatırı Alidir, Hiçbir Hatıra Feda Edilemez!” Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, son günlerde yaşanan siyasi gelişmelere ve Gazze'deki insanlık dramına
Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel: “Hakkın Hatırı Alidir, Hiçbir Hatıra Feda Edilemez!” Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, son günlerde yaşanan siyasi gelişmelere ve Gazze'deki insanlık dramına ilişkin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gerek iç politika gerekse dış politikadaki çelişkili tutumlara dikkat çeken Yüksel, kamuoyunda büyük yankı uyandıracak tespitlerde bulundu.
“İSRAİL’E LAFTA KARŞIYIZ, EYLEMDE ORTAKMIYIZ?”
Gazze’de yaşanan insanlık suçlarının dünya kamuoyunun gözleri önünde işlenmesine rağmen etkili bir tepki verilmediğini belirten Yüksel, iktidarın açıklamalarının sadece sözde kaldığını vurguladı. “Eğer samimiysek İncirlik ve Kürecik üsleri neden hâlâ açık? Gerçek bir duruş istiyorsak, önce bu üsleri kapatmalıyız. Aksi takdirde, iktidarın söylemleri milletin vicdanında karşılık bulmaz.” “İMAMOĞLU TUTUKLAMASI BİR OPERASYON MU?” Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınma ve tutuklanma sürecini de değerlendiren Yüksel, yapılan uygulamaların usule ve demokrasiye aykırı olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Bir belediye başkanı sabah şafak baskınıyla değil, çağırılarak ifade vermeye gelebilecek bir kişidir. Hukuk devletinde böyle bir yöntem olmaz. Bu bir gözdağıysa, bu milleti korkutamazsınız.” Aynı zamanda AK Parti’nin belediyelerine yönelik yolsuzluk iddialarının yıllardır araştırılmamasını da eleştiren Yüksel, “23 yılda hiç mi usulsüzlük olmadı? Yoksa bakılmadı mı?” diye sordu. “ADALET HEM DOST HEM DÜŞMANA EŞİT UYGULANMALIDIR” Yüksel, siyasi görüş fark etmeksizin adaletin tarafsız ve eşit işlemesi gerektiğine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı: “Bizim inancımızda ‘Hakkın hatırı alidir, hiçbir hatıra feda edilemez.’ Haksızlık yapan ister babamız olsun, karşı çıkarız. Haklı olan ister düşmanımız olsun, yanında dururuz. Bizim siyasetimiz bu çizgidedir.” “AİLE YAPISI TAHRİP EDİLİYOR” Sosyal yapının çöküşüne dikkat çeken Yüksel, boşanma oranlarının arttığına, gençlerin evlilikten uzaklaştığına ve aile kurumunun zedelendiğine vurgu yaparak şunları kaydetti: “Aileyi ayakta tutacak mekanizmalar yok ediliyor. Bir yandan Ayasofya açılıyor, diğer yandan zinaya, LGBT’ye, aileyi parçalayacak sözleşmelere sessiz kalınıyor. Bu çelişkili duruş milletimizi derinden yaralıyor.” “YENİDEN MİLLİ GÖRÜŞ’LE KALKINMA ZAMANI” Yeniden Refah Partisi’nin merhum Necmettin Erbakan’ın çizgisinde milletin hayrına bir siyaset anlayışıyla yol yürüdüğünü hatırlatan Yüksel, “Bugün de denk bütçeyle, havuz sistemiyle, üretim ve ahlak temelli siyasetle yeniden Refah iktidarına ihtiyaç var” dedi. Milletin vicdanını temsil eden ve adaletin sesi olmayı sürdüreceklerini belirten Yüksel, "Kurtuluş yine Millî Görüş’tedir!" diyerek sözlerini tamamladı.
SANAYİ BÖLGELERİNE KONUT VE AVM KISKACI
Savunmadan Sanata: Genç Tasarımlar Ödül Töreni
Tugay: Optic World yeni iş birliklerine ve güçlü ortaklıklara vesile olacak
Otomotiv tedarik sanayisinde rekabetin yeni kodları: TAYSAD 5.0: Çevik, Dayanıklı ve Rekabetçi
Fırat Life Style’dan 990 Bin TL Net Fiyatıyla "Hemen Tapulu", “Erişilebilir Konut” Modeli
İSKİ, TERKOS HAVZASI’NDAKİ KAÇAK YAPILARI KALDIRDI
A Milli Futbol Takımımızın Dünya Kupası Play-Off Final Heyecanı Salı günü Terminal Kadıköy’de Yaşanacak
Çolakoğlu Metalurji Spor Kulübü’nden Madrid Büyükelçiliği’ne Anlamlı Ziyaret
AVRUPA SEYAHATİNDE YENİ DÖNEM!
Türkiye'nin en iyi online seyahat platformu ödülü Tatilsepeti'nin
Parmaklarıyla beynin görme merkezini kullanmayı başardı…
BBP Genel Başkanı Destici, Erzurum'a geliyo
NURİ ASLAN, BAHÇELİEVLER VE BAĞCILAR’DA İNCELEMLERDE BULUNDU
Tapuda 30 milyon lira üstü işlemlerde avukat zorunluluğu getirilecek
Tarım ve ormana yönelik düzenlemeleri de içeren kanun teklifi komisyonda kabul edildi
"ABD'nin yeşil kağıttan imparatorluğu Milli Ekonomi Modeli ile çöktü"
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN KEMİK İLİĞİ KANSERİNE DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK
“Menfaatin Değil, İnancın İzinde Bir Ömür: Muhsin Yazıcıoğlu’nu Anlamak”
TEKNOKENT KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN ŞİİR TADINDA BİR GECE
Bizim Çocuklar'ın Dünya Kupası yolundaki rakibi Romanya
“‘TERÖRSÜZ TÜRKİYE’ DİYENLER, DAHA ŞİMDİDEN TÜRK MİLLETİNİ BÖLÜYORLAR”
İstanbul’un Şarkıları AKM’de Hayat Buldu: “İstanbul Şarkıcısı”na Yoğun İlgi
İBB’DEN GÜREŞE DEV YATIRIM: GÜREŞE ÖZEL MODERN YERLEŞKE
GÜZELLİK & BAKIM İSTANBUL FUARI KAPILARINI AÇTI
ETSO ve Vakıf Katılım Arasında e-Dönüşüm İş Birliği Protokolü İmzalandı
KAGİDER_FIRSAT EŞİTLİĞİ MODELİ’NDE YENİ DÖNEM: FEM 2.0 TANITILDI
Öğrenciler Beslenme Paketini Doğru Kullanılırsa Performansı Yüzde 10 Koruyabilir
DOĞUŞ ÇAY YÖNETİM KURULU BAŞKANI SÜLEYMAN KARAKAN HAYATINI KAYBETTİ
Aksa Doğalgaz Mobil, uygulama mağazalarında yayınlandı: Tüm işlemler tek ekranda
Özel gereksinimli çocuklarda öncelikli hedef çürük oluşmasını önlemek!
Yükleniyor



