-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,26% 0,01
-
EURO
51,26% -0,05
-
GRAM ALTIN
6404,70% -3,26
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
İYİ Parti her zaman haksızlığın karşısında olmuştur
İYİ Parti Erzurum il Başkanı Ensar Nuhoğlun’dan tutuklanarak cezaevine koyulan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a destek açıklamasında bulundu.
İYİ Parti Erzurum il Başkanı Ensar Nuhoğlun’dan tutuklanarak cezaevine koyulan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a destek açıklamasında bulundu. Başkan Nuhoğlu yaptığı Basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
İYİ Parti Erzurum il başkanlığı her daim mağdurun yanında olmuştur ve demokrasinin işlemesi için her zaman elini taşın altına koymuştur .
''Bu günler elbet geçecek. Son günlerde giderek hız kazandığı artık görülür bir şekilde eylem yaşıyoruz. Biz bu filmi daha önce izlemiştik. İktidar muhalifleri susturmak kendisine karşı gelenleri susturmak amacıyla aperatif olarak kullanılıyor. Ergenekon ve balyoz adı altında bu ülkenin vatansever askerlerini, gazetecileri cezaevine gönderdiler. Silah bırakılacak, açılım süreci adı altında barış güvercinleri uçurulacak derken, biz PKK’nın Diyarbakır'ın altını mühimmat deposu haline getirildiğini gördük. Hükümetin terörle mücadelede zafiyet uğrattığını gördük. Yine aynı şeyleri yaşıyoruz. Bu ülkenin milliyetçilerini bertaraf etmek amacıyla bu senaryoyu izliyoruz. Her şey Bahçeli'nin Öcalan çağrısı ile başlamıştı.
Geçen yerel seçimlerde, yeniden refah partisinin adayana yapılan haksız hukuksuz muamelenin karşısında durmuştur duracaktır.
açılım süreci adı altında barış güvercinleri uçurulacak derken, biz PKK’nın Diyarbakır'ın altını mühimmat deposu haline getirildiğini gördük. Hükümetin terörle mücadelede zafiyet uğrattığını gördük. Yine aynı şeyleri yaşıyoruz. Bu ülkenin milliyetçilerini bertaraf etmek amacıyla bu senaryoyu izliyoruz. Her şey Bahçeli'nin Öcalan çağrısı ile başlamıştı.
Biz bunu Ümit Özdağ ya da Zafer Partisi özelinde değil, gözdağı verme meselesi olarak görüyoruz. Adalet bu ülkede iktidarın sopası olarak kullanılıyor. 'Silivri soğuktur' diye bir cümle girdi aramıza. Bununla mücadele etmek vatanseverlerin, milliyetçilerin, cumhuriyetçilerin, demokratların ve ülkesini seven herkesin görevi. Genel Başkanımız, ilk gün adliye koridorlarında bu hukuksuzluğa, adaletsizliğe karşı İyi Parti'nin ve kendisinin duruşunu da net bir şekilde gösterdi. Nerede bir adaletsizlik, nerede bir hukuksuzluk varsa biz bunun karşısındayız ve karşısında olmaya devam edeceğiz. Bu bir memleket meselesi. Sayın Özdağ, ülkesini seven insanların desteğini hissediyordur. Umuyorum inşallah hayırlı haberlerini almış oluruz."
İYİ Parti Erzurum il Başkanı
Ensar Nuhoğlu
Savaşın Türkiye'deki Enfeksiyona etkisi
İYİ Parti Erzurum Başkanı Öğdük: “Artık Koşma Zamanı”
Bağımsız Türkiye Partisi'nde (BTP) bayramlaşma trafiği vardı.
Anahtar Parti, Demokrat Parti ile bayramlaştı
Anahtar Parti, Gelecek Partisi ile bayramlaştı
Bilirkişi rapor süresi 110 günden 29 güne düşürüldü
5,6 milyon dosya davaya dönüşmeden çözüldü
Kendine nazik olmak zayıflık değil!
Türkiye, Japonya’ya 1 milyar dolarlık gıda ürünleri ihracatı hedefliyor
Bayram tatili yatırım turuna dönüşüyor: Türk yatırımcılar Yunanistan’da
Marble İzmir’de mermer sanata dönüşüyor
NEVRUZ BAYRAMI, İBB’NİN DÜZENLEDİĞİ PROGRAMLARLA KUTLANDI
SİBEL CAN’DAN BAYRAM MESAJI; ‘ HER GÜNÜMÜZ BAYRAM NEŞESİ İLE DOLSUN’
Grand Pasha Girne’de bayram coşkusu Ayta Sözeri ile zirveye çıktı
ŞARKICI LARA BAYRAMDA NEŞET ERTAŞ’IN MEMLEKETİNDE SAHNE ALDI
Bağımsız Türkiye Partisi'nde (BTP) bayramlaşma trafiği vardı.
Başkan Altin'dan Nevruz Bayramı Mesajı
GÖZTEPE KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI OKULLAR AÇILMADAN GÜÇLENDİRİLDİ
BTP Lideri Hüseyin Baş’ın bayram mesajı
Gökay Gündoğdu Birleşmiş Milletler’de Kadının Güçlendirilmesi Üzerine Konuştu
Bayram trafiğine sıkı denetim: 313 bin personel görevde
İl il bayram namazı saatleri
HSK Kararnamesiyle 12 hakim ve savcının görev yeri değişti
BAŞKAN DEDETAŞ, BELEDİYE ÇALIŞANLARIYLA BAYRAMLAŞTI
DARÜLACEZE’DE VEFA BULUŞMASI
BAŞKAN SEKMEN’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJ
Erzurum’un Renkli Simgesi: Ayto Baba ile Sanat, Müzik ve Kış Tutkusu
ŞEKER SAĞLIĞINIZI TEHDİT EDEBİLİR
TÜRKİYE’NİN EN YOĞUN GEÇİŞ NOKTALARINDAN GÜRBULAK SINIR KAPISI YENİDEN TASARLANDI
SİBEL CAN MODA MANİFESTOSU YAZIYOR
Yükleniyor




