-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
KEMALİST AYDINLANMA DERNEĞİ’NDEN İZMİR’DE ÇEVRE VE DEMOKRASİ PANELİ
Kemalist Aydınlanma Derneği, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 19 Ocak Pazar günü İzmir Aliağa’da düzenlenen Çevre ve Demokrasi Panelinde üyeleri ve çevre duyarlılığına sahip dinleyicilerle buluştu. Panelin açılış konuşmasını ger
Kemalist Aydınlanma Derneği, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 19 Ocak Pazar günü İzmir Aliağa’da düzenlenen Çevre ve Demokrasi Panelinde üyeleri ve çevre duyarlılığına sahip dinleyicilerle buluştu. Panelin açılış konuşmasını gerçekleştiren Dernek Başkanı Kemal Anadol, Kemalizmin anlamı ve çevre konusundaki çağdaş yaklaşımları vurguladı.
Kemalist Aydınlanma Derneği, yönetim kurulu üyeleriylebirlikte 19 Ocak Pazar günü İzmir Aliağa’da düzenlenen Çevre ve DemokrasiPanelinde üyeleri ve çevre duyarlılığına sahip dinleyicilerle buluştu. Panelinaçılış konuşmasını gerçekleştiren Dernek Başkanı Kemal Anadol, Kemalizminanlamı ve çevre konusundaki çağdaş yaklaşımları vurguladı. Panelin önemli konuşmacılarından biri olan KazdağlarıEkoloji Platformu ve Kazdağları Kardeşliği üyesi Ferzan Kayra, bir çevreaktivisti olarak bölgedeki ekolojik sorunlara değindi. Kayra, mahkemece verilenyürütmenin durdurulması kararına uyulmaksızın kesilen bir milyon ağacınKazdağları’nda yarattığı tahribattan söz etti. 12 Punto’nun haberine göre Kayraayrıca, 26 Ocak’ta Cengiz İnşaat’ın altın madeni projesine karşı düzenlenecekbüyük çevre eylemine katılım çağrısında bulundu. “DOĞAL KAYNAKLAR TALAN EDİLİYOR” Panel katılımcılarından 24. Dönem CHP UşakMilletvekili ve Avukat Dilek Akagün, Uşak’ta gerçekleştirilen madenfaaliyetlerinin çevre ve toplum üzerindeki etkilerini ele aldı. Akagün, doğalkaynakların talan edilmesine karşı hukuki mücadelenin önemine dikkat çekerek,yerel halkın bu tür girişimlere karşı daha bilinçli olması gerektiğini ifadeetti. Panelin son konuşmacısı Prof. Dr. Ali Osman Karababaise insan faaliyetlerinin çevreye verdiği zararlara dikkat çekerek, ormanlarınyok edilmesinin iklim düzeni, biyolojik çeşitlilik ve su döngüsü gibi kritikişlevleri olumsuz etkilediğini belirtti. Ayrıca, hava kirliliğinin sağlıksorunlarına yol açtığını ve ekolojik dengenin korunması için toplumsalbilinçlenmenin önemini vurguladı. Panelde, Kemalist Aydınlanma Derneği yönetim kuruluüyesi Prof. Dr. Nur Serter de katılımcılarla birlikte yer aldı.
Emeklilerin ikramiye ve aylık ödemeleri bugün başlıyor
ÜSKÜDAR’DA KADINLARIN SESSİZ KALAN SORUNLARI KONUŞULDU
KAGİDER ve Garanti BBVA, Kadın Girişimciliğinde 20 Yıllık İş Birliğini Birleşmiş Milletler’de Anlattı
Türk Nefroloji Derneği’nden Dünya Böbrek Günü’nde Uyarı: “Hayatta Uzatmalar Yok, Şimdi Önlemini Al”
Araç Satın Almak mı, Kiralamak mı?
Bilim Kahramanları buluştu ortaokul öğrencileri liseleri geride bırakıp Türkiye Şampiyonu oldu
TÜRK KIZILAY ADANA’DA YENİ AŞEVİ AÇTI, TARİHİ TAŞKÖPRÜ’DE İFTAR SOFRASI KURDU
Prof. Dr. Ahmet Karacalar'dan Koltuk Altındaki Şişlik Uyarısı
İBB’DEN KÜÇÜKÇEKMECE’YE DEV SAĞLIK YATIRIMI
"EKONOMİNİN ANAHTARI ÜRETİMDE: BATARYADAN YAZILIMA, GELECEĞİN TÜRKİYE’Sİ İÇİN DÖNÜŞÜM ŞART!",
“ÇATLI” FİLMİNDEN GÖRKEMLİ GALA
12. TURKISHWIN GENÇ KADIN KARİYER ZİRVESİ GERÇEKLEŞTİ
İstanbul ve Batı Karadeniz Tek Yürek: Büyük İftar Buluşması Gerçekleşti
Başkan Duzgun'den Vali Baruş'a ziyaret
Prof. Dr. Nevzat Tarhan’dan “İyi Düşün, İyi Hisset, İyi Ol” kitabı!
Bayram yolculuğuna çıkacaklar dikkat!
Veri sızıntısı iddialarına Şikayetvar'dan açıklama
Erzurum Şehir Hastanesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı: Tıbbiyeli Ruhuyla Kutlama
Hacı adaylarının kafile ve uçuş bilgileri belli oldu
Oto ekspertizde şaibeli rapor dönemi bitiyor
İlber Ortaylı hayatını kaybetti
MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdigül’den Şehir Hastanesi Başhekimliğine Ziyaret..
YUMURTA ÜRETİMİNDE SON 3 YILIN REKORU
KART BORCUNUN TAMAMINI ÖDEYEMEYENLERİN ORANI %50’Yİ AŞTI
Tablet ve Telefon Kullanımı Çocukların Çene Gelişimini Etkileyebilir mi?
KAGİDER ve Garanti BBVA, Kadın Girişimciliğinde 20 Yıllık İş Birliğini Birleşmiş Milletler’de Anlattı
Uzanlar İçin Yolun Sonu: CEM UZAN FRANSA’DA 68 MİLYAR DOLARLIK DAVAYI KAYBETTİ
Fırat EDAŞ Arama Kurtarma Ekibi, AFAD Tatbikatında Yer Aldı
İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Arçelik’ten öğrencilere yönelik tasarım iş birliği
Üsküdar’da Dünya Kadınlar Günü’ne Uluslararası Buluşma
Yükleniyor



