-
BIST 100
15954,59%-0,83
-
DOLAR
44,18% 0,05
-
EURO
50,82% -0,03
-
GRAM ALTIN
7139,68% 0,44
-
Ç. ALTIN
11534,35% 0,00
Liyakatli Şöhretsizler” Aziziye’de Sahneye çıktı”
Anahtar Parti Aziziye’de Güçlü Kadroyla Sahaya İndi
Anahtar Parti Aziziye’de Güçlü Kadroyla Sahaya İndi Anahtar Parti Aziziye İlçe Başkanı Ümit Suci, İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Uçar ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Aziziye’de kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Partilerinin kuruluş felsefesini, neden Anahtar Parti’yi tercih ettiklerini ve Aziziye’ye dair çözüm önerilerini paylaşan Suci, net mesajlar verdi. “Davamızın Peşindeyiz” Neden Anahtar Parti’yi tercih ettiklerini anlatan İlçe Başkanı Ümit Suci, siyasi yolculuklarının temelinde milliyetçilik, adalet ve insan hakları olduğunu vurguladı.
Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’na olan sevgilerini dile getiren Suci, şu ifadeleri kullandı: “Bizim Muhsin Başkan’a büyük bir sevgimiz vardı. Kendisi rahmetli olduktan sonra bir süre geri çekildik, özel sektörde devam ettik. Ancak Yavuz Başkan’ın ortaya koyduğu duruş ve değişen konjonktürle aynı noktada buluştuk. Davamızın peşinden giden Yavuz Ağıralioğlu ile birlikte yol yürümek istiyoruz.” “İki Kutuplu Siyaset Algısı Kırılıyor” Türkiye’de siyasetin uzun süredir iki kutuplu bir algıya sıkıştırıldığını belirten Suci, Anahtar Parti’nin bu algıyı kıran güçlü bir alternatif olduğunu ifade etti: “Siyaset sadece AK Parti ve MHP’den ibaretmiş gibi gösterildi. Bu artık klişe oldu.
Vatandaş bir arayış içinde ve bu arayışı görüyoruz. Biz ‘Ortak Akıl Türkiye’ mottosuyla yola çıktık. İttifak arayışında değiliz; biz bir partiyiz ve çizgimiz net.” “Liyakatli Şöhretsizler” Partinin temel sloganlarından birinin ‘liyakatli şöhretsizler’ olduğunu hatırlatan Suci, gönüllü teşkilatlanma sürecinin hızla devam ettiğini belirtti: “Geçmişimizi biliyoruz.
Bu ülkeye hizmet edecek liyakatli insanları siyasete kazandırmak için canla başla çalışacağız. İvme yüksek, Genel Başkanımız Yavuz Ağıralioğlu’nun çizgisi bu yönde.” Aziziye’nin Sorunlarına Net Teşhis Aziziye ve Ilıca’nın sorunlarını çok iyi bildiklerini vurgulayan Suci, erken seçim beklentilerinin olduğunu ve “yarın seçim olacakmış gibi” çalıştıklarını söyledi. İlçeye dair öne çıkan sorunları ise şöyle sıraladı: Doğalgaz ve altyapı sorunları İmar rantı ve çarpık yapılaşma Temizlik hizmetlerinin yetersizliği • Esnafın ve vatandaşın artan şikâyetleri • Ilıca’daki termal turizmin yeterince tanıtılamaması OSB’nin büyüme ihtiyacı “Aziziye göz bebeğimizdir, Ilıca’ya da haksızlık etmeyelim. Termal değerlerimizin tanıtımı artırılmalı. OSB’nin büyümesi ilçemizin parlaması açısından çok önemli.” “İftira Değil, Çözüm Konuşacağız” Siyasetin dürüstlükle yapılması gerektiğini vurgulayan Suci, sorunları sert dille değil, çözüm odaklı ve samimi bir dille anlatacaklarını belirtti: “İftira atarak değil, bir dosta söyler gibi çare bularak konuşacağız.
Ana konumuz adalet ve hukuk olacak. İnsanlar artık bıktı. Biz yüreğimizi ortaya koyarak konuşuyoruz.” Sahaya İniyorlar Kongre sürecinin ardından sahaya ineceklerini açıklayan Suci, ilçe binasının kapsamlı yapısının Aziziye halkına verilen değerin bir göstergesi olduğunu söyledi: “Esnafımız, vatandaşımız geliyor; sorunlarını anlatıyor. Keşke bu sorunlara çözüm bulabilsek. Devlet iyi bir kayıt düzenidir. Biz de sorunları kayıt altına alıp çözüm üretmek için çok çalışacağız.” Anahtar Parti Aziziye teşkilatı, önümüzdeki süreçte saha çalışmalarıyla vatandaşın nabzını tutarak, ilçenin sorunlarını çözüm önerileriyle gündeme taşımayı hedefliyor.
Otokoç Şubeleri, Başarı ve Kıdem Ödülleri’ne Damgasını Vurdu
2026'da Turizm Rüzgarı, Güvenlik ve Kalite Odaklı Esecek
SANATÇI AHMET ŞAFAK'TAN KÜLLİYE’DE RAMAZAN KONSERİ
ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ'NDE BU HAFTA: OPERADAN TİYATROYA KÜLTÜR MARATONU
İşçi Temsilcileri Meclisi yola çıktı
İSTİKLAL MARŞIMIZ TÜRKÇE’DİR.
Bayram ziyaretleri ruh sağlığını güçlendiriyor!
Hüseyin Baş: AKP seçimi kaybedeceği için bunları yaşıyoruz
Bayram Tatilinde Çocukların Diş Sağlığı İçin Çifte Risk
BTP Fatih İlçe Teşkilatı’ndan geniş katılımlı iftar programı
Trafik cezası alanlar için karar: Radar cihazlarının kalibrasyon bilgileri paylaşılmalı
Atamay işçilerinin 3 şehirde eylem kararlılığı sonuç verdi: Tommy'den ilk adım
Hüseyin Baş Milletimizin gönül ittifakına ihtiyacı var
Pelin Karahan ‘Düşes’ olarak ekrana dönüyor!
Başkan Altin'dan Kadir Gecesi Mesajı
İş insanı Mine Tozlu Biçer gözaltında: Marka Holding'e kara para operasyonu
Boşanma davalarında yeni dönem: Yıllarca süren çekişmeli süreçler tarih oluyor
Kadir Gecesi yarın idrak edilecek
Mezat düzenleyenler Maliye'nin radarına girdi
Ege İhracatçı Birlikleri’nin Türkiye ihracatından aldığı pay 16 yıl geriye gitti
Genç Sanatçı Gamze Naz Aydın: “Çizginin kendi ritmini bulmasına izin veriyorum”
Kenan Doğulu’dan Zorlu PSM Sahnesinde Unutulmaz Bir Gece
“ŞEYH SAİD'İN HATIRASINA HAKARET ETMEK HER TÜRK VATANDAŞININ GÖREVİDİR”
OSCAR SOFRASINDA TÜRK LEZZETLERİ: MENÜDE ANTEP BAKLAVASI VAR
Başkan Demir'den Kadir gecesi Mesajı
Emeklilerin ikramiye ve aylık ödemeleri bugün başlıyor
ÜSKÜDAR’DA KADINLARIN SESSİZ KALAN SORUNLARI KONUŞULDU
KAGİDER ve Garanti BBVA, Kadın Girişimciliğinde 20 Yıllık İş Birliğini Birleşmiş Milletler’de Anlattı
Türk Nefroloji Derneği’nden Dünya Böbrek Günü’nde Uyarı: “Hayatta Uzatmalar Yok, Şimdi Önlemini Al”
Araç Satın Almak mı, Kiralamak mı?
Yükleniyor



