-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
NURİ ASLAN, BAHÇELİEVLER VE BAĞCILAR’DA İNCELEMLERDE BULUNDU
İBB’nin Bahçelievler ve Bağcılar’daki projelerinde incelemeler yapan Başkanvekili Nuri Aslan, “Çok liyakatli kadrolar bizimle beraber görevlerine devam ediyorlar. Ama onlar kadar liyakatli bir kadro da içeride tutuklu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Vekili Nuri Aslan, Bahçelievler ve Bağcılar’da bir dizi inceleme ziyaretlerinde bulundu. Aslan’ın ilk adresi Bahçelievler’de bulunan Kocasinan Stadı ve zeminaltı otoparkı inşaatı oldu. Proje hakkında İBB bürokratlarından bilgi alan Aslan’a CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Kadın Kolları Başkanı Hatice Selli Dursun, meclis üyeleri, muhtarlar eşlik etti. Heyet daha sonra Bağcılar’a geçerek Şoförler Esnaf Odası’nı ziyaret etti. Oda Başkanı Mustafa Nuhoğlu, bölgedeki sektör paydaşlarının sorunlarını ve taleplerini Nuri Aslan’a ileterek, “Ekrem Bey ne zaman olsa bize yardımcı oldu. Bu yapılanlar ona hiç yakışmıyor. İnanın taksici, minibüsçü esnafımız ona dua ediyor. Yoksa valla bu arabaların yarısı evin önünde yatacaktı. İstediğimiz zaman gelip sizlerle zam alıyoruz. Allah’ım inşallah Ekrem Başkanımızı kurtarır” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Bağcılar Merkez Camii’nde Cuma Namazı kılan Aslan, vatandaşlarla selamlaşarak ayaküstü sorunlarını dinledi.

İBB Başkanvekili Nuri Aslan, öğleden sonraki saha programına Bağcılar Merkez Mahallesi’nde bulunan Ebubekir Kültür Merkezi’nde devam etti. Burada bulunan Bölgesel İstihdam Ofisi, Nasrettin Hoca Kütüphanesi, Enstitü İSMEK, kısa adı ÖZGEM olan“Özel Gereksinimli Bireyler Eğitim Merkezi ve Çocuk Etkinlik Merkezi’ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Aslan’ın Bağcılar ilçesindeki son durağı Ebubekir Parkı Kapalı Yüzme Havuzu ve Engelli Rehabilitasyon Merkezi inşaatı oldu. Projeyle ilgili İBB Genel Sekreter Yardımcısı Recep Korkut bilgi verdi. İncelemelerin ardından günün kısa bir özetinin yapan Nuri Aslan, sözlerine seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ederek başladı. Aslan konuşmasını şöyle sürdürdü;
“BİZ MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ” “Bugün programımıza Bahçelievler spor sahasının ziyaretiyle başladık. Spor sahası dediğime bakmayın. Aslında yaptığımız her tesis bir yerleşke, bir kompleks ve hizmet alanı. İçerisinde 732 araçlık kapalı otopark, 7 bin 400 metrekarelik futbol stadyumu, kreş, muhtarlık birimleri ve idari birimler var. Burası aynı zamanda Bahçelievler’deki tüm amatör spor kulüplerine hizmet edecek bir alan olacak. Bahçelievler'den sonra Bağcılar’da Şoförler Esnaf Odası’nı ziyaret ettik. Oda başkanımız ve esnafımızla değerlendirmelerde bulunduk. Minibüs, taksi esnafımızın sorunlarını dinledik ve beraber çözüm üreteceğimizi konuştuk. Bildiğiniz üzere İran – İsrail savaşı nedeniyle petrol fiyatlarında yaşanan aşırı artışlar nedeniyle dünyada ve ülkemizde büyük ekonomik sıkıntılar yaşanıyor. Maalesef gıdadan, giyime, ulaşımdan eğitime kadar birçok noktada ciddi ücret artışlarıyla karşı karşıya kaldı toplumumuz. İnşallah bu süreci Büyükşehir Belediyemiz, devletimizle uyum içerisinde olarak atlatacaktır. Çünkü biz milletimizin yanındayız. Yoklukla da varlıkta da beraber mücadele edeceğiz. İBB’nin bütün imkanlarıyla bu süreci vatandaşım lehine kullandırtacağız. Bildiğiniz üzere Ramazan ayında 2 buçuk Milyar liraya yakın nakit parayı İstanbul'da ihtiyaç sahibi ailelerin hesaplarına yatırdık. İnşallah bu şekilde de devam edeceğiz.”
BBP Genel Başkanı Destici, Erzurum'a geliyo
NURİ ASLAN, BAHÇELİEVLER VE BAĞCILAR’DA İNCELEMLERDE BULUNDU
Tapuda 30 milyon lira üstü işlemlerde avukat zorunluluğu getirilecek
Tarım ve ormana yönelik düzenlemeleri de içeren kanun teklifi komisyonda kabul edildi
"ABD'nin yeşil kağıttan imparatorluğu Milli Ekonomi Modeli ile çöktü"
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN KEMİK İLİĞİ KANSERİNE DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK
“Menfaatin Değil, İnancın İzinde Bir Ömür: Muhsin Yazıcıoğlu’nu Anlamak”
TEKNOKENT KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN ŞİİR TADINDA BİR GECE
Bizim Çocuklar'ın Dünya Kupası yolundaki rakibi Romanya
“‘TERÖRSÜZ TÜRKİYE’ DİYENLER, DAHA ŞİMDİDEN TÜRK MİLLETİNİ BÖLÜYORLAR”
İstanbul’un Şarkıları AKM’de Hayat Buldu: “İstanbul Şarkıcısı”na Yoğun İlgi
İBB’DEN GÜREŞE DEV YATIRIM: GÜREŞE ÖZEL MODERN YERLEŞKE
GÜZELLİK & BAKIM İSTANBUL FUARI KAPILARINI AÇTI
ETSO ve Vakıf Katılım Arasında e-Dönüşüm İş Birliği Protokolü İmzalandı
KAGİDER_FIRSAT EŞİTLİĞİ MODELİ’NDE YENİ DÖNEM: FEM 2.0 TANITILDI
Öğrenciler Beslenme Paketini Doğru Kullanılırsa Performansı Yüzde 10 Koruyabilir
DOĞUŞ ÇAY YÖNETİM KURULU BAŞKANI SÜLEYMAN KARAKAN HAYATINI KAYBETTİ
Aksa Doğalgaz Mobil, uygulama mağazalarında yayınlandı: Tüm işlemler tek ekranda
Özel gereksinimli çocuklarda öncelikli hedef çürük oluşmasını önlemek!
Uyuşturucu soruşturmasında 14 ünlü isim gözaltında
ETÜ’lü Bingül Kardeşler Zihinsel Engelliler Dünya Kayak Şampiyonası’nda 6 Madalya Kazandı
Azerbaycan Tıp Üniversitesi ile Akademik İş Birliği Görüşmesi Gerçekleştirildi
İZKİTAP – 7. İzmir Kitap Fuarı 17–26 Nisan’da Kültürpark’ta
Suna'nın Kızları'ndan Hatay'da Çocukları Destekleyen Mahalleler Buluşması
Samsunspor’un “Mor Forma” Projesine Avrupa’dan Büyük Ödül
SON DAKİKA! Karayip ülkeleri vatandaşlığı için ikamet şartı gelebilir
İkinci Elde "Dijital İllüzyon" Uyarısı!
Ormanların Ekonomik Gücüne Dikkat Çekildi
ETSO Mart Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı: UR-GE Projelerinde Türkiye Birinciliği Vurgulandı
Türkiye UEFA organizasyonlarında 5 takımla yer alacak
Yükleniyor



