-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,11% 0,08
-
EURO
50,92% -0,18
-
GRAM ALTIN
7212,97% -1,68
-
Ç. ALTIN
11762,72% -0,52
Özgür Özel: Partimiz barışın yanındadır
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Cumhuriyet Halk Partisi; terörün ve şiddetin her türlüsünü tarihsel bir tutarlılık içinde reddetmektedir. Partimiz barışın yanındadır" ifadelerini kullandı.
CHP Genel Başkanı Özel, sosyal medya hesabından terör örgütü PKK'nın silah bırakmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye'ye çok ağır bedeller ödeten terörün ilelebet son bulmasının ortak iradeleri olduğunu belirtti. "Terör örgütünün bugünkü sembolik silah bırakma adımını memnuniyetle karşılıyoruz." ifadelerini kullanan Özel, şunları kaydetti; Sürecin bu noktaya gelmesinde emek ve katkıları olan başta rahmetli Sırrı Süreyya Önder olmak üzere tüm siyasilere ve tüm yetkililere teşekkür ediyoruz. Bu adımın, artık silahların tamamen susacağı bir dönemin başlangıcı olmasını diliyoruz. Bu süreç; hiçbir parti, toplumun hiçbir kesimi dışlanmadan, milletten bir şey saklanmadan, Meclis çatısı altında, toplumsal mutabakat gözetilerek, hızlı ve kararlı adımlarla yönetilmelidir.
Türkiye’de tam bir barış ortamının tesisi ancak adalet ve demokrasiyle mümkündür. Seçilmiş belediye başkanlarının yerine kayyımların atandığı, Kürtlerin belediye meclislerine girmesini suç sayan soruşturmaların sürdüğü, seçilmiş siyasetçilerin hukuk dışı yöntemlerle hapiste tutulduğu ve demokratik rekabetin sakatlandığı bir ortam toplumsal barışın baş düşmanıdır, iç cephemizi tahkim etmek gayretinin önündeki en büyük engeldir. Ülkemizin ihtiyacı; Terörsüz ve Demokratik Türkiye’dir. Refah için barış, barış için birlik, birlik için demokrasi ve adalet gereklidir. Ortak geleceğimiz için, barış için katkı sunmaya ve mücadele etmeye kararlılıkla devam edeceğiz.
Türkiye OECD’den koptu: Enflasyonda en yakın ülkeye görülmemiş fark
İlaç fiyatlarına önce yüzde 6, sonra yüzde 8 zam: Etiketler değişiyor
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Okullarda ikinci ara tatil yarın başlıyor
SİBEL CAN PARİS’TE ZAMANSIZ ŞIKLIĞIYLA GÖZ KAMAŞTIRDI
Geleceğin hekimleri ilk adımı attı!
Bursa’da Doğal Gaz Şebekesi Yılda İki Kez Güvenlik Taramasından Geçiyor
Tuzu azalt, sağlığı artır!
MEMORIAL BODRUM’DA TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI DÖNEMİ
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NİN “VALİDEBAĞ KORUSU”NDA YAPTIĞI ÇALIŞMALAR AVRUPA’NIN EN İYİ UYGULAMALARI ARASINDA
GAZİANTEP’TE 2,5 MİLYON METREKARELİK DEV TİCARET ÜSSÜ YÜKSELİYOR
ERZURUM’UN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 108. YIL DÖNÜMÜ
AK PARTİLİ FIRAT, TBMM’DE ERZURUM’UN KURTULUŞUNU ANLATTI: TÜRKLER VE KÜRTLER, ORTAK VATAN BİLİNCİYLE AYAĞA KALKTI!
TÜRKİYE'DE HER 7 KİŞİDEN BİRİ BÖBREK HASTASI
"Sünni de biziz, Şii de biziz. Hepimiz Müslümanız."
Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü’nün Yeni Başkanı Ahmet Eker Oldu
SAĞLIK SİSTEMİNDE BİRİKEN SORUNLAR 14 MART ÖNCESİ YENİDEN GÜNDEMDE
Başkan Oral'dan 12 Mart Mesajı
YAVUZ AĞIRALİOĞLU: ANAHTAR PARTİ TÜRK SİYASETİNİN YENİ UMUDU
Çanakkale Zaferi’nin 111. Yıldönümü, Türkiye İş Bankası Müzesi’nde Anılıyor
Milli parklar kanun teklifi TBMM'de kabul edildi
Emeklilerin maaş ve ikramiyeleri bayram öncesi ödenecek
İstiklal Marşı 105 yaşında
ETÜ Öğrenci Toplulukları ÜNİDES'ten 7 Proje İçin Destek Almaya Hak Kazandı
“MARBLE Fuarı’nın verimli geçmesi için çalışıyoruz”
Eczacıbaşı Dynavit, Rzeszów’u mağlup etti
İSTANBUL’UN MUHTARLARIYLA İFTAR YAPTI
Erzurum Alperen Ocakları’ndan STK Temsilcileriyle İftar Programı
Başkan Demir 12 Mart bir Milletin Dirilişidir !
Kentsel Dönüşüm, Ülkemiz İçin Savunma Sanayisi Kadar Önemli
Yükleniyor




