10358,50%0,26
40,17% 0,23
47,04% 0,04
4328,02% 1,05
6897,23% 0,94
12 günlük Muharrem orucunun ardından gerçekleştirilen etkinlik, hem manevi atmosferi hem de katılımcıların yoğun ilgisiyle dikkat çekti.
Erzurum’un köklü işletmelerindeni olan Erzurum'a tatlı lezzetleri susan tatlıcı Ökkeş utsa, ve Erzurumlu Tiyatro Ustası "Teyo Emmi" Olarak Bililen Cumhur Sever, Gazeteciler Basın Birliği (GBBD) Genel Başkanı Kerem Altın, Muharrem ayı kapsamında vatandaşlara aşure ikram etti. Tatlıcı Ökkeş ustanın Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan şubesi önünde, binlerce vatandaşa aşure ikramında bulunuldu.
Anlamlı etkinlik, halkın takdirini kazandı. Tatlıcı Ökkeş Usta Mağazalarının Muharrem ayının hüzün ve matem mevsimi olduğu kadar hak ve hakikat sofrası da olduğu belirtti. Tatlıcılıkta bir zincir marka haline gelen Tatlıcı Ökkeş Usta Mağazalarının aşure ikramı etkinliğine ilgi büyük oldu. Binlerce Erzurumlunun yanı sıra eğitim için Erzurum’a gelen Üniversite öğrencileri yerli ve yabancı türistler de aşure ikramına katılıp, tatlıcı Ökkeş ustaya teşekkür etti.