-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,18% -0,06
-
EURO
50,53% 0,06
-
GRAM ALTIN
7089,39% -0,64
-
Ç. ALTIN
11571,81% 0,00
ÜSKÜDAR’DA DEPREM HAFTASI’NDA KAPSAMLI FARKINDALIK PROGRAMI
Üsküdar Belediyesi, 1–7 Mart Deprem Haftası kapsamında afetlere karşı toplumsal bilinci artırmak ve hazırlık kültürünü güçlendirmek amacıyla ilçe genelinde kapsamlı bir etkinlik programı hayata geçiriyor.
Üsküdar Belediyesi, 1–7 Mart Deprem Haftası kapsamında afetlere karşı toplumsal bilinci artırmak ve hazırlık kültürünü güçlendirmek amacıyla ilçe genelinde kapsamlı bir etkinlik programı hayata geçiriyor. Simülasyonlardan eğitimlere uzanan programlarda vatandaşlara deprem öncesi, anı ve sonrasında doğru davranış biçimleri uygulamalı olarak aktarılacak.
Belediye Hizmet Binası Önünde Çadır Etkinlikleri Bu kapsamda, 2 ve 3 Mart tarihlerinde 09.00 ile 16.00 saatleri arasında Belediye Hizmet Binası önünde kurulacak etkinlik alanında deprem simülasyon aracı uygulaması gerçekleştirilecek. Köpekli arama kurtarma ekiplerinin gösterileri, arama kurtarma ekipman tanıtımları ve afet farkındalık bilgilendirmeleri gün boyunca sürecek. Ayrıca dayanıklı ve dayanıksız yapı örneklerinin yer aldığı sergi alanı ziyaretçilere açık olacak.
Bilim Merkezi’nde Atölye Çalışması 4 Mart Çarşamba günü 12.00 ile 14.00 saatleri arasında Üsküdar Bilim Merkezi’nde düzenlenecek Afet Farkındalık Atölyesi’nde deprem simülasyon uygulaması yapılacak, afet farkındalık eğitimi verilecek ve doğru davranış bilgilendirmeleri gerçekleştirilecek. Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Özel Oturum 5 Mart Perşembe günü 10.00 ile 12.00 saatleri arasında Engelsiz Yaşam Merkezi’nde düzenlenecek programda Engelli Bakım Rehabilitasyon ve İletişim Uzmanı Adem Kuyumcu konuşmacı olarak yer alacak. Programda engelliler, yaşlılar ve özel gereksinimli bireyler için deprem stratejileri, afet öncesi hazırlık, afet anında iletişim ve erişilebilirliğin önemi ele alınacak. Afetlere Karşı Bilinçli Toplum Vurgusu Üsküdar Belediyesi, Deprem Haftası kapsamında düzenlenen etkinliklerle afetlere karşı bilinçli, hazırlıklı ve dayanıklı bir toplum oluşturmayı hedefliyor. Ayrıntılı bilgi için Üsküdar Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesaplarını takip edebilir veya “uskudar.bel.tr” adresini ziyaret edebilirsiniz.
Trafik cezası alanlar için karar: Radar cihazlarının kalibrasyon bilgileri paylaşılmalı
Atamay işçilerinin 3 şehirde eylem kararlılığı sonuç verdi: Tommy'den ilk adım
Hüseyin Baş Milletimizin gönül ittifakına ihtiyacı var
Pelin Karahan ‘Düşes’ olarak ekrana dönüyor!
Başkan Altin'dan Kadir Gecesi Mesajı
İş insanı Mine Tozlu Biçer gözaltında: Marka Holding'e kara para operasyonu
Boşanma davalarında yeni dönem: Yıllarca süren çekişmeli süreçler tarih oluyor
Kadir Gecesi yarın idrak edilecek
Mezat düzenleyenler Maliye'nin radarına girdi
Ege İhracatçı Birlikleri’nin Türkiye ihracatından aldığı pay 16 yıl geriye gitti
Genç Sanatçı Gamze Naz Aydın: “Çizginin kendi ritmini bulmasına izin veriyorum”
Kenan Doğulu’dan Zorlu PSM Sahnesinde Unutulmaz Bir Gece
“ŞEYH SAİD'İN HATIRASINA HAKARET ETMEK HER TÜRK VATANDAŞININ GÖREVİDİR”
OSCAR SOFRASINDA TÜRK LEZZETLERİ: MENÜDE ANTEP BAKLAVASI VAR
Başkan Demir'den Kadir gecesi Mesajı
Emeklilerin ikramiye ve aylık ödemeleri bugün başlıyor
ÜSKÜDAR’DA KADINLARIN SESSİZ KALAN SORUNLARI KONUŞULDU
KAGİDER ve Garanti BBVA, Kadın Girişimciliğinde 20 Yıllık İş Birliğini Birleşmiş Milletler’de Anlattı
Türk Nefroloji Derneği’nden Dünya Böbrek Günü’nde Uyarı: “Hayatta Uzatmalar Yok, Şimdi Önlemini Al”
Araç Satın Almak mı, Kiralamak mı?
Bilim Kahramanları buluştu ortaokul öğrencileri liseleri geride bırakıp Türkiye Şampiyonu oldu
TÜRK KIZILAY ADANA’DA YENİ AŞEVİ AÇTI, TARİHİ TAŞKÖPRÜ’DE İFTAR SOFRASI KURDU
Prof. Dr. Ahmet Karacalar'dan Koltuk Altındaki Şişlik Uyarısı
İBB’DEN KÜÇÜKÇEKMECE’YE DEV SAĞLIK YATIRIMI
"EKONOMİNİN ANAHTARI ÜRETİMDE: BATARYADAN YAZILIMA, GELECEĞİN TÜRKİYE’Sİ İÇİN DÖNÜŞÜM ŞART!",
“ÇATLI” FİLMİNDEN GÖRKEMLİ GALA
12. TURKISHWIN GENÇ KADIN KARİYER ZİRVESİ GERÇEKLEŞTİ
İstanbul ve Batı Karadeniz Tek Yürek: Büyük İftar Buluşması Gerçekleşti
Başkan Duzgun'den Vali Baruş'a ziyaret
Prof. Dr. Nevzat Tarhan’dan “İyi Düşün, İyi Hisset, İyi Ol” kitabı!
Yükleniyor



