-
BIST 100
16050,09%-1,29
-
DOLAR
44,34% 0,09
-
EURO
51,40% -0,17
-
GRAM ALTIN
6258,14% -0,30
-
Ç. ALTIN
10740,95% -0,16
VAN’LI KADIN YELKENCİLER HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEYE İSTANBUL’A GELİYORLAR
9. DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI’NDA MAKE-A-WISH TÜRKİYE ADINA YARIŞACAKLAR
Türkiye’nin ilk ve tek kadın yat yelken yarışı olan Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası, 2016 yılından bu yana ülkemizdeki kadın yelkenci sayısını artırma misyonuyla düzenleniyor. Bugüne kadar pek çoğu yelkenle bu sayede tanışan 900’den fazla kadın yelkenci ile 60’ı aşkın kurumun yarıştığı kupa, sosyal sorumluluk yaklaşımıyla da öne çıkıyor. Her yıl “İyiliğe Yelken Açıyoruz” mottosuyla kadın veya çocuk odaklı çalışmalar gerçekleştiren saygın bir sivil toplum kuruluşunu destekleyen Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası bu yıl gelirlerinin bir bölümü ile Anne Çocuk Eğitim Vakfı’na (AÇEV) ve Make-A-Wish Türkiye’ye destek olacak.
Riskli hastalıklarla mücadele eden çocukların dileklerini gerçekleştiren ve bu yıl 25. yılını kutlayan Make-A-Wish Türkiye Derneği, Van’da yaşayan üniversiteli genç kızların bir araya gelerek oluşturduğu yelken takımının İstanbul’daki 9. Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası’na katılımı için destek sağladı. Yaz boyunca Van Gölü’nde antrenmanlarını yapan genç yelkenciler, 17 Ekim’de Make-A-Wish Türkiye desteği ile İstanbul’a gelecek. Genç kızlar, 3 günlük antrenman sonrasında 20 Ekim’de düzenlenecek Kupa’da yarışacak.
Make-A-Wish Türkiye Genel Müdürü Özlem Özen “Bu özel takım, yalnızca denizde değil, hayatın her alanında sınırları aşan güçlü kadınlardan oluşuyor. Onların başarısı ve azmi, hayalleri için mücadele eden çocuklarımız için bir ilham kaynağı oldu. Make-A-Wish Türkiye olarak, çocuklarımızın hayallerini gerçeğe dönüştürmek için çıktığımız bu yolda Van'dan gelen genç sporcularla yan yana olmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyuyoruz. Burgan Bank Türkiye, Wyndham Istanbul Oldcity, Jolly Tur ve Ege Tranfer bu süreçte bize destek sağladı. Kendilerine sonsuz teşekkür ederiz” dedi.
Bu yıl Hepsiburada ana sponsorluğunda düzenlenen Kupa, sınırlarını İstanbul’un dışına taşıdı. Geçtiğimiz yıllarda Samsun ve Mersin’den gelen kadın yelkenciler Kupa’da yarışmış, Samsun Yelken Takımı geçen yıl katıldığı ilk yarışta birinci olmuştu. Bu yıl Van’ın da eklenmesiyle Kupa’nın kapsamı daha da genişledi.
TKP’den Dışişleri önünde eylem: ‘Utanç verici bildiriyi kabul etmiyoruz, o imza geri çekilmeli!
Hüseyin Baş "İran'ın dolar hamlesi füzelerden daha etkili oldu"
Katarakt Yaş Sınırı Tanımıyor
KARACİĞERİ TEHDİT EDEN 6 ÖNEMLİ ETKEN!
Afet ve Kriz Senaryolarında Duman Tahliye Kapaklarının 3 Kritik Rolü
Cengiz Enerji’nin Özbekistan’daki projesine uluslararası finansman ödülü
Galata Kulesi 26 Mart’ta Multipl Miyelom Farkındalığı İçin Kırmızıya Bürünecek
KOLON KANSERİ RİSKİNİ ARTIRAN BU FAKTÖRLERE DİKKAT!
Türkiye'nin Yeni Ekmeği Konya’da Geliştirildi
KRUVAZİYER SEKTÖRÜNE %100 İŞ GARANTİLİ EĞİTİM GELİYOR
İBB’DEN ÖZEL ÇOCUKLARA DESTEK: 24 BİN SEANSLIK ÜCRETSİZ TERAPİ
Türkiye’de mutluluk oranının yükselmesinde aile çok önemli!
“Acı Hayat”, 45. İstanbul Film Festivali’nde Zurich Türkiye desteğiyle yeniden beyaz perdede
FATİH’DEKİ ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARINDA SON DURUM
3-6 yaş arası eğitimine kritik uyarı
MEME KANSERİ TEDAVİSİNDE YENİ DÖNEM
SUYUN AKTIĞI YERDE EŞİTLİK BÜYÜR
Sektör temsilcilerinden kritik uyarı
Türkiye, küresel gayrimenkul yatırımcısı için yeni güvenli liman oluyor
LARA’DAN NEŞET ERTAŞ TÜRKÜ BAHÇESİ’NDE DUYGU DOLU ZİYARET
LÖSEV, İSTANBUL’DA RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI
Direği Oyup Kaçak Hat Çektiler!
Doğu Anadolu’da ihracatını tabana yayacağız, ihracatçı firma sayısını yüzde 50 artıracağız
Kanadalı ve Türk Nükleer Enerji Şirketleri İş Birliği Anlaşması İmzaladı
Otizmli çalışan sayısını 14'e yükselten Eker, 8 yıllık "Otizmli Bireyler İş Gücünde" deneyimini kitaplaştırdı
“ALDIĞIMIZ NEFES” İSTANBUL FİLM FESTİVALİ’NDE YARIŞACAK
İş Sanat’tan Renkli Bir Bahar Programı
ORTADOĞU’DAKİ GERİLİM TÜRKİYE’DE GAYRİMENKUL TALEBİNİ YENİDEN ŞEKİLLENDİRİYOR
Eczacıbaşı Dynavit’in hedefi final!
Savaşın Türkiye'deki Enfeksiyona etkisi
Yükleniyor




