-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
VAN’LI KADIN YELKENCİLER HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEYE İSTANBUL’A GELİYORLAR
9. DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI’NDA MAKE-A-WISH TÜRKİYE ADINA YARIŞACAKLAR
Türkiye’nin ilk ve tek kadın yat yelken yarışı olan Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası, 2016 yılından bu yana ülkemizdeki kadın yelkenci sayısını artırma misyonuyla düzenleniyor. Bugüne kadar pek çoğu yelkenle bu sayede tanışan 900’den fazla kadın yelkenci ile 60’ı aşkın kurumun yarıştığı kupa, sosyal sorumluluk yaklaşımıyla da öne çıkıyor. Her yıl “İyiliğe Yelken Açıyoruz” mottosuyla kadın veya çocuk odaklı çalışmalar gerçekleştiren saygın bir sivil toplum kuruluşunu destekleyen Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası bu yıl gelirlerinin bir bölümü ile Anne Çocuk Eğitim Vakfı’na (AÇEV) ve Make-A-Wish Türkiye’ye destek olacak.
Riskli hastalıklarla mücadele eden çocukların dileklerini gerçekleştiren ve bu yıl 25. yılını kutlayan Make-A-Wish Türkiye Derneği, Van’da yaşayan üniversiteli genç kızların bir araya gelerek oluşturduğu yelken takımının İstanbul’daki 9. Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası’na katılımı için destek sağladı. Yaz boyunca Van Gölü’nde antrenmanlarını yapan genç yelkenciler, 17 Ekim’de Make-A-Wish Türkiye desteği ile İstanbul’a gelecek. Genç kızlar, 3 günlük antrenman sonrasında 20 Ekim’de düzenlenecek Kupa’da yarışacak.
Make-A-Wish Türkiye Genel Müdürü Özlem Özen “Bu özel takım, yalnızca denizde değil, hayatın her alanında sınırları aşan güçlü kadınlardan oluşuyor. Onların başarısı ve azmi, hayalleri için mücadele eden çocuklarımız için bir ilham kaynağı oldu. Make-A-Wish Türkiye olarak, çocuklarımızın hayallerini gerçeğe dönüştürmek için çıktığımız bu yolda Van'dan gelen genç sporcularla yan yana olmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyuyoruz. Burgan Bank Türkiye, Wyndham Istanbul Oldcity, Jolly Tur ve Ege Tranfer bu süreçte bize destek sağladı. Kendilerine sonsuz teşekkür ederiz” dedi.
Bu yıl Hepsiburada ana sponsorluğunda düzenlenen Kupa, sınırlarını İstanbul’un dışına taşıdı. Geçtiğimiz yıllarda Samsun ve Mersin’den gelen kadın yelkenciler Kupa’da yarışmış, Samsun Yelken Takımı geçen yıl katıldığı ilk yarışta birinci olmuştu. Bu yıl Van’ın da eklenmesiyle Kupa’nın kapsamı daha da genişledi.
Emeklilerin ikramiye ve aylık ödemeleri bugün başlıyor
ÜSKÜDAR’DA KADINLARIN SESSİZ KALAN SORUNLARI KONUŞULDU
KAGİDER ve Garanti BBVA, Kadın Girişimciliğinde 20 Yıllık İş Birliğini Birleşmiş Milletler’de Anlattı
Türk Nefroloji Derneği’nden Dünya Böbrek Günü’nde Uyarı: “Hayatta Uzatmalar Yok, Şimdi Önlemini Al”
Araç Satın Almak mı, Kiralamak mı?
Bilim Kahramanları buluştu ortaokul öğrencileri liseleri geride bırakıp Türkiye Şampiyonu oldu
TÜRK KIZILAY ADANA’DA YENİ AŞEVİ AÇTI, TARİHİ TAŞKÖPRÜ’DE İFTAR SOFRASI KURDU
Prof. Dr. Ahmet Karacalar'dan Koltuk Altındaki Şişlik Uyarısı
İBB’DEN KÜÇÜKÇEKMECE’YE DEV SAĞLIK YATIRIMI
"EKONOMİNİN ANAHTARI ÜRETİMDE: BATARYADAN YAZILIMA, GELECEĞİN TÜRKİYE’Sİ İÇİN DÖNÜŞÜM ŞART!",
“ÇATLI” FİLMİNDEN GÖRKEMLİ GALA
12. TURKISHWIN GENÇ KADIN KARİYER ZİRVESİ GERÇEKLEŞTİ
İstanbul ve Batı Karadeniz Tek Yürek: Büyük İftar Buluşması Gerçekleşti
Başkan Duzgun'den Vali Baruş'a ziyaret
Prof. Dr. Nevzat Tarhan’dan “İyi Düşün, İyi Hisset, İyi Ol” kitabı!
Bayram yolculuğuna çıkacaklar dikkat!
Veri sızıntısı iddialarına Şikayetvar'dan açıklama
Erzurum Şehir Hastanesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı: Tıbbiyeli Ruhuyla Kutlama
Hacı adaylarının kafile ve uçuş bilgileri belli oldu
Oto ekspertizde şaibeli rapor dönemi bitiyor
İlber Ortaylı hayatını kaybetti
MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdigül’den Şehir Hastanesi Başhekimliğine Ziyaret..
YUMURTA ÜRETİMİNDE SON 3 YILIN REKORU
KART BORCUNUN TAMAMINI ÖDEYEMEYENLERİN ORANI %50’Yİ AŞTI
Tablet ve Telefon Kullanımı Çocukların Çene Gelişimini Etkileyebilir mi?
KAGİDER ve Garanti BBVA, Kadın Girişimciliğinde 20 Yıllık İş Birliğini Birleşmiş Milletler’de Anlattı
Uzanlar İçin Yolun Sonu: CEM UZAN FRANSA’DA 68 MİLYAR DOLARLIK DAVAYI KAYBETTİ
Fırat EDAŞ Arama Kurtarma Ekibi, AFAD Tatbikatında Yer Aldı
İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Arçelik’ten öğrencilere yönelik tasarım iş birliği
Üsküdar’da Dünya Kadınlar Günü’ne Uluslararası Buluşma
Yükleniyor



